Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nézik meg az embert egy esküvőn, ha nem akar táncolni, valamint kiöltözve?
Nem muszáj táncolni, de azért az alkalmi ruha illik.
30/f
Ha nem öltözöl ki, az gáz eléggé. Persze lehet farmer is akár, mondjuk valami normális szabású, nem koptatott, hozzá ing, de akkor már egy sportzakót dobj fel magadra.
Ha nem táncolsz, abban nincs semmi különös. Amikor fiatalabb voltam (kb. 20 alatt), akkor én sem nagyon szerettem, de amióta elmúltam kb. 25, azóta késztetést érzek rá. Na nem mintha én lennék a következő Fred Astaire, de már a cimborák házasodnak, szóval sok az ismeretlen csaj, velük meg nehogy ne kezdjek ki... ...erre meg ideális kezdet egy kis tánc. :D
kiöltözhetnél, mert mégiscsak illik szépen odaállítani, de ha nem akarsz tánxcolni, azon nem sértődhetnek meg.
Én sem akartam, mikor kicsi voltam, húztak le a padról és feldőlt, mert nem akartam menni. Tök ciki volt, bár meg se látták szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!