Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar semmit se segíteni az esküvőszervezésben. Minden feladat rám hárul. Mit tegyek?
Hogyhogy mit tegyél? Ha nem tetszik ez a helyzet, akkor szólj neki, kérdezd meg, miért nem segít, próbáld meg bevonni, kicsit egyszerűbb, rövidebb feladatokat adni neki.
Egyébként én el sem tudom képzelni, miben lehet segíteni az esküvőszervezésen belül. Én is magam szervezem az esküvőt, a szolgáltatókkal (ceremóniamester, zenész, fotós) ő is találkozott, nyilván, neki is szimpatikusnak kellett lennie a választott embernek, de úgy ezen kívül nem tudom, miben tudna részt venni. Én legalábbis egyáltalán nem találom sem nehéznek azt a pár rövidke kis feladatot, amivel ez jár, sem olyannak, amiben segítenie kellene. Azért pár embert felhívni meg e-mailezni nem egy nagy vaszisz...
Erősen feltételezem, hogy nő vagy. Elárulom, a férfiak 95%-t teljesen hidegen hagyja az egész cirkusz, túl akar esni rajta (meg a nők egy kisebb hányadát is). Nyilván lehet kombinálni, ahogy itt pár hozzászóló is megteszi, hogy majd magadra hagy a gyerekkel meg mindennel, de nagyon nem erről van szó. Egyszerűen csak nem értik az egész szervezést, az ezen való pörgést. Bár én nő vagyok, de púp a hátamra az egész, és gyakorlatilag úgy fogunk esküdni jövőre, hogy még keresztbe szalmát sem tettünk a dolog érdekében. Hagyd rá, legalább szabad kezet kapsz az egészben. Nem lesz köszönet abban, ha rá akarod kényszeríteni.
(Mielőtt valaki belém kötne, nálunk a család kedvéért lesz egy polgári + vacsora, a lagzit már ki sem tudták belőlünk verni. Mindketten nagy ívben teszünk az egészre, nem vadásszuk horribilisért a fotóst meg a vőfélyt vagy böngészem a fórumokat a megfelelő dekor színkombinációért, pont jó lesz az is, amit minimális erőbefektetéssel összehozunk.)
ne csüggedj ! Nem te vagy sajna az első nő aki ezt a terhet a hátán cipeli. :(
Az esküvő szervezőket felejtsd el, csak a saját hasznuk érdekli így azokra a helyekre visznek akikkel szerződésben állnak !
Merre lesz az esküvő ? Van ismeretségem az esküvő iparban , így elég sok megbízható szolgáltatót tudok ajánlani. És itt nem kell senkire hivatkoznod, mert nekem nincs belőle hasznom :) ha segítség kell valamiben , írj nyugodtan és fel a fejjel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!