Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A párom nem akar semmit se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar semmit se segíteni az esküvőszervezésben. Minden feladat rám hárul. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 28. 08:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
10# lehet, hogy csak a saját hasznuk érdekli, de sz.art nem fog ajánlani, mert akkor hamar híre megy. Engem meg baromira nem érdekelt melyik virágostól hozza a virágot, amíg korrekt áron volt és olyan amilyet mutattam így nem kellett több virágost végigjárni, árajánlatot kérni, és érte menni sem kellett mert az összeset kihozta a helyszínre. A cukrászdát is az ő ajánlása alapján választottunk, máshová nem is mentünk, isteniek voltak a torták és a sütemények. Mondjuk mi főleg a dekoráció és a virágok miatt biztunk meg rendezvényszervezőt, a szolgáltatókat mind magunk foglaltuk le és választottuk ki.
2016. okt. 29. 22:49
 12/22 anonim válasza:
88%
még idejében keress magadnak mást!
2016. okt. 30. 06:51
 13/22 anonim válasza:
92%
szerintem valasz egy masikat .
2016. okt. 30. 08:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én megkérdezném tőle, hogy akarja-e ezt az esküvőt egyáltalán vagy sem?

Ha már ebben nem segít, akkor vajon másban miben? Hiszen kettőtök életének ünnepélyes összekötéséről van szó.

2016. okt. 30. 11:13
 15/22 kriszpo ***** válasza:
100%
De ugye nem a saját esküvőtöket szervezed! Ezt jól meg kéne gondolnod! Biztos, hogy a párod is akarja? Ha tényleg akarod, és soknak érzed, akkor keress meg egy esküvőszervezőt. Nekünk jövőre lesz, most kezdtük szervezni KÖZÖSEN!
2016. okt. 30. 19:24
 16/22 anonim válasza:
94%
Hagyd ki az esküvő szervezésből ha nehezére esik.De hagyd ki az esküvőből is! (Sok mindent megspórolsz!)
2016. nov. 1. 14:45
 17/22 anonim ***** válasza:
30%

Nekem se lenne kedvem az egészhez és főleg olyanhoz, aki már előtte másfél-két évvel korábban ezen pörög, és a 600 ezer fisz-faszból és toronyóra-láncból akarja összeállítani a saját esküvőjét.

Egyes hárpiák meg vannak őrülve!

(Nő vagyok!)

2016. nov. 2. 00:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Figyelj, én párom pl. csak a kész dolgok közül képes dönteni, pl míg én fejben válogatok a virágok közül, ő azt se tudja miféle virágok vannak. Így fogtam magam "csokorba szedtem" (haha érted) pár virágot ami fejben tetszett, megmutogattam, és választott. Így ő is benne volt meg én is, neki mégse kellett órákig vacakolni ezzel.
2016. nov. 2. 11:23
 19/22 Cicamesi válasza:
És akkor mi van? Nekem sem segített a férjem , mert dolgozott, de nem is vártam el hogy virágokat válogasson pl.. nyilván a pappal találkozott, meg amihez ő is kellett.. és ez nem jelent semmit, azóta van egy kislányunk és rengeteget foglalkozik vele. Szervezd és ne rinyálj, legalább úgy csinàlod ahogy neked tetszik,
2016. nov. 4. 08:09
 20/22 Rbácsi válasza:

Nem szeret és nem tisztel téged!

R.bácsi

2016. nov. 5. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!