Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy vele h soha nem akar meghazasodni?
Én is így állok a témához.. csak egy papír, nem jelent semmit, nem változtat semmit, pláne a mai világban.
A barátomnak viszont fontos. Mivel nekem semmi jelentősége a házasságnak, neki viszont az, így nemsokára összeházasodunk (2 tanúval, hűhó nélkül). Konfliktust nem okozott, nem kapálózom kézzel-lábbal a házasság ellen (miért is kéne, hisz elvileg semmin sem változtat :)), így is, úgy is vele szeretnék élni a továbbiakban, őt pedig boldoggá teszi.
Nem így terveztem, de nem mindig alakulnak úgy a dolgok, mint ahogy az ember gondolja :)
Mi meg szeretnénk házasodni, de ez még idő kérdése. Isten színe előtt is ki szeretnénk mondani az igent ünnepélyes keretek között.
ő 31F, én 25N
A legtöbb kapcsolat nem tart örökké. Felesleges jogilag összeláncolni magunkat.
Én tuti soha nem fogok férjhez/feleséghez menni :)
26/l
Nekem se fontos szentimentális értelemben, nem gondolom, hogy ettől jobban szeretné egymást bárki, bár jelzésértékű, mert akárki kezét általában nem szokás megkérni. Szóval mindenképp egy plusz dolog.
És nem baj az sem, ha egy pár hivatalosan is együtt van, nem egy nemlétező Isten miatt, hanem mert jogilag előnyösebb.
Azért lett lepontozva a válaszom, mert én kilógok a sorból?
Emberek, azért mert én házasságpárti vagyok és nem félek ezt kinyilvánítani egy ilyen kérdés alatt, ezért ti, vagy aki tette, gyáva módon lepontozott, mert nekem MÁS a hozzászólásom, mint a "birka" (bocsánat a kijelentésért) többieknek.
Kérdező, nem ítéllek el, mindenki maga dönti el, hogy mit szeretne. Csupán kinyilvánítottam a véleményemet és hát ezt kaptam. Gratulálok nektek, magyar emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!