Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, ha egy 18 éves srác nem akar később megházasodni és családot se szeretne? Ő úgy gondolja, hogy elég neki egy barátnő.
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 14:24
2/12 anonim válasza:
Pontosan ugyanazt, mint arról hogy a négyéves kisfiú úgy tervezi hogy a királylányt fogja feleségül venni. Persze csak ha az anyja nem áll kötélnek, mert akkor inkább majd őt.
3/12 anonim válasza:
Térjünk vissza a kérdésre 10 év múlva! :)
5/12 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy pont úgy gondolkodik, ahogy 18 éves korában természetes. A házasság/család témáról pedig legkorábban 10 év múlva tud reális véleményt mondani, véglegeset pedig 40-50 évesen. Szóval az előttem nyilatkozóknak teljesen igaza van.
6/12 anonim válasza:
5-el egyetértek, de azt tapasztalatból mondom saját és rokonok példája alapján is, hogy véglegeset a házasságról 40-50 évesen sem lehet mondani. 75 év felettieket érdemes megkérdezni. 43f
7/12 anonim válasza:
Teljesen egyetértek vele! Én ugyanígy voltam 18 évesen, most 10 évvel később szintén így érzem, és 10, 20, 40, 50, 283471294712894721987439871242398 év múlva is így fogom gondolni.
Házasság, család, gyerek = csapda.
8/12 anonim válasza:
Én pontosan így vagyok ezzel, csak én lány vagyok és 21 éves. Amióta az eszemet tudom mindig ezt mondogattam és mai napig így vagyok ezzel és ez a későbbiekben sem fog változni. Nekem nem kell sem férj, gyerek meg pláne nem. Legyen egy barátom és ennyi, nekem ez is elég, nem vágyom többre egy kicsit sem.
9/12 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy egy átlagos 18 éves srác. Ebben a korban nagyon sokan gondolják így. Aztán a legtöbbjüknek megváltozik a véleményük.
De ha nem változik meg, akkor sem gondolok semmit, az ő dolga. Nem akar mindenki házasságot, gyereket.
36 évesek vagyunk a férjemmel, egyikünk sem akart soha gyereket, barátnőm szintén ennyi idős, ő meg a házasságot ellenzi. Ki ilyen, ki olyan. Akinek nem tetszik, ne nézze.
10/12 anonim válasza:
Okos. Én 23 éves koromra jutottam el erre a szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!