Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is van úgy vele h soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy vele h soha nem akar meghazasodni?

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele h felesleges.. És ettől nem fogják jobban szeretni egymást.. Szerencsére a pasim is így gondolja szóval ebből nem lesz problema :) légyszi ti is írjatok le ti miért nem akarok meghazasodni és hány évesek vagytok :)
2016. febr. 9. 16:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Én nem akartam soha és most sem.6 éve van párom elvagyunk,egy papir nem fog megváltoztatni semmit.

Amúgy is hűlyesség lenne,mert sajnos egyikünk szűlei sem élnek már,rokon se sok van,barát se..elég lehangoló lenne az egész eskűvönk.

Szóval,nekünk jó így.

2016. febr. 9. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
Én se akarok majd esküvőt, sose szerettem a lagzikat meg azt a sok embert... max olyat hogy a szűk baráti kör összejön (család nem mert azok csak megsértődnek ha ezt vagy azt nem hívjuk stb)
2016. febr. 9. 17:24
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

En sosem akartam ferjhez menni, ennek ellenere a harmadik ferjemnel tartok, sosem en vagyok az aki elojon az eskuvo otletevel.

Innen tudom h a hazassag abszolut nem jelent semmit, ugyis mindig elhagyok mindenkit:-))

2016. febr. 9. 19:05
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

1. Isten nem a templomban

2. nekem a kereszténységgel vannak bajaim

3. nem ígérek olyat, amit nem biztos hogy meg tudok/akarok tartani. Miért kössem valakihez magamat 50 évre, mikor az emberek 1-2 hétre se tudják mindig megmondani hogy éppen mi akarnak majd? Bébi, elmegyünk a hó végén ide meg oda? Persze kicsim... jajj menjünk inkább máskor, most mégsem jó.

4. szabad ember vagyok, senkihez nem láncolom magam semmiféle szertartással.

2016. febr. 9. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Majd ha nem ilyen lesz a stílusod nősz egy kicsit lehet, hogy megváltozik a szemlèleted. Ha így marad sem gáz, mi is a 8 èves èvfordulónk után kelünk egybe.
2016. febr. 9. 20:24
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

Mi mindketten házasság-pártiak vagyunk, de nem különösebben zavar, ha más másképp gondolkozik, csak nekem pl. furcsa, hogy a barátom nővérééknél már 2 gyerek van és nem házasodnak össze. Kezdetben egyikük sem akart, időközben a nő szeretne házasodni, de erre a férfi azt mondta, hogy ha házasodni szeretne, keressen mást. Szerintem ez gáz. Ha szereti a nőt, annyit megtehetne neki, hogy elveszi, mivel ezzel örömet okozna neki.

Nekem mindig az jön át, hogy aki nem házasodik annak ellenére sem, hogy a másik félben időközben megjön a vágy a házasságra, hogy fél elkötelezni magát, és megtartja a "három lépés távolságot".

2016. febr. 10. 08:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Régen én is így gondoltam. Hangoztattam, hogy sosem mennék férjhez, úgysem tartanak örökké a kapcsolatok, nem jelent semmit a papír stb.

Aztán eljött az igazi, aki akarva-akaratlanul is megváltoztatta a véleményemet :) Jövőre lesz az esküvőnk.

27/N

2016. febr. 10. 14:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Rám akkor néznek idiótán amikor azt mondom h a templomi esküvő kizárt! :D A polgári lesz megtartva egy szép helyen és kész, de az is csak akkor ha már készen állok rá és lesz rá pénz is, ami még arrébb van nagyon. Egyébként nagyon sokáig én sem akartam házasodni, hülyeségnek tartottam, mostmár kezdek megpuhulni, de se templom, se névfelvétel.
2016. febr. 12. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok 22L
2016. febr. 12. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!