Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy vele h soha nem akar meghazasodni?
Én nem akartam soha és most sem.6 éve van párom elvagyunk,egy papir nem fog megváltoztatni semmit.
Amúgy is hűlyesség lenne,mert sajnos egyikünk szűlei sem élnek már,rokon se sok van,barát se..elég lehangoló lenne az egész eskűvönk.
Szóval,nekünk jó így.
En sosem akartam ferjhez menni, ennek ellenere a harmadik ferjemnel tartok, sosem en vagyok az aki elojon az eskuvo otletevel.
Innen tudom h a hazassag abszolut nem jelent semmit, ugyis mindig elhagyok mindenkit:-))
1. Isten nem a templomban
2. nekem a kereszténységgel vannak bajaim
3. nem ígérek olyat, amit nem biztos hogy meg tudok/akarok tartani. Miért kössem valakihez magamat 50 évre, mikor az emberek 1-2 hétre se tudják mindig megmondani hogy éppen mi akarnak majd? Bébi, elmegyünk a hó végén ide meg oda? Persze kicsim... jajj menjünk inkább máskor, most mégsem jó.
4. szabad ember vagyok, senkihez nem láncolom magam semmiféle szertartással.
Mi mindketten házasság-pártiak vagyunk, de nem különösebben zavar, ha más másképp gondolkozik, csak nekem pl. furcsa, hogy a barátom nővérééknél már 2 gyerek van és nem házasodnak össze. Kezdetben egyikük sem akart, időközben a nő szeretne házasodni, de erre a férfi azt mondta, hogy ha házasodni szeretne, keressen mást. Szerintem ez gáz. Ha szereti a nőt, annyit megtehetne neki, hogy elveszi, mivel ezzel örömet okozna neki.
Nekem mindig az jön át, hogy aki nem házasodik annak ellenére sem, hogy a másik félben időközben megjön a vágy a házasságra, hogy fél elkötelezni magát, és megtartja a "három lépés távolságot".
Régen én is így gondoltam. Hangoztattam, hogy sosem mennék férjhez, úgysem tartanak örökké a kapcsolatok, nem jelent semmit a papír stb.
Aztán eljött az igazi, aki akarva-akaratlanul is megváltoztatta a véleményemet :) Jövőre lesz az esküvőnk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!