Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőm jogosan nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm jogosan nem akar eljönni az eksüvőre?

Figyelt kérdés
Fotós vagyok (fashion a profilom tehát ez egy különleges alkalom) és felkért egy haverom, hogy fényképezzem az esküvőjét. Nem olyan nagyon jó barátom, hanem ez a kb osztály/évfolyamtárs/távoli kollega szint, de szívesen elvállaltam ingyen. A meghívó nekem is meg a barátnőmnek is szól viszont ő nem szeretne jönni, mert én nem tudnék vele lenni kb az esemény háromnegyede alatt, ő meg senkit nem ismer és azt mondja nem akarja ezeket a kellemetlen te honnan ismered az ifjú pár kérdéseket, és azon parázik h mit fog csinálni egyedül. Nekem ez elég szarul esik, mert végülis ő a barátnőm, a plusz egy főm, és nem fog jönni. Nem önzőség részéről, hogy ezért nem jön velem? (ő 18 én meg 21 éves vagyok és másfél éve vagyunk együtt)
2017. júl. 14. 18:32
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van. En se szivesen megyek el a parommal olyan esemenyre, ahol nem ismerek rajta kivul senkit, es raadasul elore tudom, hogy nem tud velem lenni kozbem, vagy legalabb a kozelemben.
2017. júl. 14. 18:44
 2/45 anonim ***** válasza:
98%
Én sem mennék el, szóval érthető a dolog a részéről.
2017. júl. 14. 18:45
 3/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem önzőség. Te DOLGOZNI!!! mész oda, nem szórakozni, első sorban.

Ő meg unatkozna, rosszul érezné magát, ezt akarod?

Szóval kár, hogy 21 éves létedre képtelen vagy felfogni ezt a szitut, és még őt nevezed önzőnek.

2017. júl. 14. 18:50
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Érthető. Mit csináljon hajnalig csupa idegen ember között, akik legnagyobb része amúgy is jóval idősebb, mint ő?
2017. júl. 14. 18:52
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
Én is teljesen a barátnöddel értek egyett. Tök hülyén érezném magam ráadásul óra hosszákig.
2017. júl. 14. 18:53
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Mit csináljon egész este tök egyedül szerinted, ahol senkit nem ismer, még az ifjú párt sem? Halál ciki, biztos nem mennék.
2017. júl. 14. 18:54
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mennék vadidegenek közé.
2017. júl. 14. 19:04
 8/45 A kérdező kommentje:
De azért nem lenne VÉGIG egyedül... csak a ceremóniát, a táncokatkell fotoznom, meg az étkezés egy részét de azt is csak addig mig mindent meg nemörökítek. És nem csak dolgozni megyek, akkr is meg lennék hivva ha nem fotoznék.. a barátnőm is ezzel jött. És azért attól még jól szórakozhatna, lesz egy csomó ember, ittasak, biztos szívesen ismerkednek..
2017. júl. 14. 19:34
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Te írtad, hogy az esemény 3/4-ed részét munkával fogod tölteni. Az a maradék 1/4-ed rész édes kevés amit vele tudsz lenni. Inkább vigyél neki a vacsorából és a tortából 1 adagot, hogy megkóstolja ő is.
2017. júl. 14. 19:40
 10/45 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem ez megint olyan kérdés, hogy a másik fél hisztizik, hogy nen akar menni mert nem ismer senkit stb. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy nincs igaza, mert a párját ismeri, az a lényeg, a többieket meg majd megismerni. De amit te írsz, az full más sztori. Teljes mértékben igaza van a barátnődnek . Te dolgozni mész és ha már elvállaltad, akkor gondolom végig fotózod az egészet. Ez nem olyan dolog szerintem hogy kattingataz párat és kész. Én a helyedben nem erőltetném, hogy veled menjen. Nem igazán értem ezt, hogy ezt hogy beszéltétek meg, mert egy fotós az álljon készen szerintem mindig. Én a menyecske tánc után eljönnék. Ha legalább a haverodról lenne szó, akkor az más, de így....
2017. júl. 14. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!