Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jogosan nem akar eljönni az eksüvőre?
Figyelt kérdés
Fotós vagyok (fashion a profilom tehát ez egy különleges alkalom) és felkért egy haverom, hogy fényképezzem az esküvőjét. Nem olyan nagyon jó barátom, hanem ez a kb osztály/évfolyamtárs/távoli kollega szint, de szívesen elvállaltam ingyen. A meghívó nekem is meg a barátnőmnek is szól viszont ő nem szeretne jönni, mert én nem tudnék vele lenni kb az esemény háromnegyede alatt, ő meg senkit nem ismer és azt mondja nem akarja ezeket a kellemetlen te honnan ismered az ifjú pár kérdéseket, és azon parázik h mit fog csinálni egyedül. Nekem ez elég szarul esik, mert végülis ő a barátnőm, a plusz egy főm, és nem fog jönni. Nem önzőség részéről, hogy ezért nem jön velem? (ő 18 én meg 21 éves vagyok és másfél éve vagyunk együtt)2017. júl. 14. 18:32
1/45 anonim válasza:
Igaza van. En se szivesen megyek el a parommal olyan esemenyre, ahol nem ismerek rajta kivul senkit, es raadasul elore tudom, hogy nem tud velem lenni kozbem, vagy legalabb a kozelemben.
2/45 anonim válasza:
Én sem mennék el, szóval érthető a dolog a részéről.
3/45 anonim válasza:
Nem önzőség. Te DOLGOZNI!!! mész oda, nem szórakozni, első sorban.
Ő meg unatkozna, rosszul érezné magát, ezt akarod?
Szóval kár, hogy 21 éves létedre képtelen vagy felfogni ezt a szitut, és még őt nevezed önzőnek.
4/45 anonim válasza:
Érthető. Mit csináljon hajnalig csupa idegen ember között, akik legnagyobb része amúgy is jóval idősebb, mint ő?
5/45 anonim válasza:
Én is teljesen a barátnöddel értek egyett. Tök hülyén érezném magam ráadásul óra hosszákig.
6/45 anonim válasza:
Mit csináljon egész este tök egyedül szerinted, ahol senkit nem ismer, még az ifjú párt sem? Halál ciki, biztos nem mennék.
7/45 anonim válasza:
Én sem mennék vadidegenek közé.
8/45 A kérdező kommentje:
De azért nem lenne VÉGIG egyedül... csak a ceremóniát, a táncokatkell fotoznom, meg az étkezés egy részét de azt is csak addig mig mindent meg nemörökítek. És nem csak dolgozni megyek, akkr is meg lennék hivva ha nem fotoznék.. a barátnőm is ezzel jött. És azért attól még jól szórakozhatna, lesz egy csomó ember, ittasak, biztos szívesen ismerkednek..
2017. júl. 14. 19:34
9/45 anonim válasza:
Te írtad, hogy az esemény 3/4-ed részét munkával fogod tölteni. Az a maradék 1/4-ed rész édes kevés amit vele tudsz lenni. Inkább vigyél neki a vacsorából és a tortából 1 adagot, hogy megkóstolja ő is.
10/45 anonim válasza:
Azt hittem ez megint olyan kérdés, hogy a másik fél hisztizik, hogy nen akar menni mert nem ismer senkit stb. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy nincs igaza, mert a párját ismeri, az a lényeg, a többieket meg majd megismerni. De amit te írsz, az full más sztori. Teljes mértékben igaza van a barátnődnek . Te dolgozni mész és ha már elvállaltad, akkor gondolom végig fotózod az egészet. Ez nem olyan dolog szerintem hogy kattingataz párat és kész. Én a helyedben nem erőltetném, hogy veled menjen. Nem igazán értem ezt, hogy ezt hogy beszéltétek meg, mert egy fotós az álljon készen szerintem mindig. Én a menyecske tánc után eljönnék. Ha legalább a haverodról lenne szó, akkor az más, de így....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!