Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőm jogosan nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm jogosan nem akar eljönni az eksüvőre?

Figyelt kérdés
Fotós vagyok (fashion a profilom tehát ez egy különleges alkalom) és felkért egy haverom, hogy fényképezzem az esküvőjét. Nem olyan nagyon jó barátom, hanem ez a kb osztály/évfolyamtárs/távoli kollega szint, de szívesen elvállaltam ingyen. A meghívó nekem is meg a barátnőmnek is szól viszont ő nem szeretne jönni, mert én nem tudnék vele lenni kb az esemény háromnegyede alatt, ő meg senkit nem ismer és azt mondja nem akarja ezeket a kellemetlen te honnan ismered az ifjú pár kérdéseket, és azon parázik h mit fog csinálni egyedül. Nekem ez elég szarul esik, mert végülis ő a barátnőm, a plusz egy főm, és nem fog jönni. Nem önzőség részéről, hogy ezért nem jön velem? (ő 18 én meg 21 éves vagyok és másfél éve vagyunk együtt)
2017. júl. 14. 18:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
A baratnodnek van igaza. Kicsit gondolkodj el a hozzaallasodon, ritka h ennyire egyet ertenenek a valaszolok.
2017. júl. 14. 19:46
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Na én ezért nem kérnék fel ismerőst fotósnak. Ez nem így működik hogy ha már mindent megörökítettél.... Egy lagziban a pillanatot kell elkapni. A kettő együtt nem megy, hogy a barátnőddel is foglalkozz. Ha vendégként hivtak volna és nem akarna menni azt mondanám hogy bunkó. Bocs , de én sem akarnék idegenekkel ismerkedni tök egyedül.
2017. júl. 14. 19:47
 13/45 A kérdező kommentje:

Úgy lett megbeszélve, hogy magát a CEREMÓNIÁT fotozom, aztán ugye átmegyünk enni, ott az asztaltársaságot, meg persze rokonokkal képeket, (az ifjupár külön képeit nem én csinálom hanem már megcsináltatták esküvői fotóssal)

Ez nem olyan sok idő, aztán van ilyen meg olyan tánc, és az alatt amugy se csinálnánk sokat a barátnőmmel mert nem szeret táncolni.

2017. júl. 14. 19:55
 14/45 anonim ***** válasza:
95%
Ha ismerkedi is tudna/akarna? Minek? Minek jopofizzon egy rakas idegennek egy egesz napon at? oregeknek, gyerekeknek , ha tobb mint valoszinu, hogy SOHA AZ ELETBEN NEM LATJA TOBBET OKET, mivel nem kozeli rokonod, baratod a hazaspar(akarmelyik tagja).
2017. júl. 14. 19:56
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarod nekünk bizonygatni az általad vélt igazadat?

Miért nem vagy hajlandó elfogadni a barátnőd álláspontját és döntését?

2017. júl. 14. 19:58
 16/45 A kérdező kommentje:
dehát lesznek ott még korunkbeli haverjaim... nekik is a párjuk
2017. júl. 14. 19:59
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
És mit tervezel a korodbeli haverjaiddal és a párjaikkal? Leülteted a barátnődet melléjük, mint óvodást a sarokba, adsz a homlokára egy puszit és közlöd , hogy majd 3 óra múlva kap még egyet?
2017. júl. 14. 20:02
 18/45 A kérdező kommentje:
korunk!beli. A barátnőm azért egy elég talpraesett és kommunikatív, népszerű lány,csak az idegenektől szorong meg az ilyen hivatalos eseményeket nem szereti. Bárkivel el tud beszélgetni, és 19 lesz szeptemberben, egyetemre megy... én is csak most lettem 21 kb 2 év van köztünk. A barátaim is 19-24évesek.
2017. júl. 14. 20:04
 19/45 A kérdező kommentje:
És tuti eltudna beszélgetni veluk..... meg visszamennék hozzá gyakran
2017. júl. 14. 20:05
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Az egy biztos, NEM KÉNYSZERÍTHETED olyanra, amit ő nem akar. Ha elvárod, hogy csak a kedvedért elmenjen, miközben tudod hogy nem érezné jól magát, meg ő nem akar, na ez az önzőség!!
2017. júl. 14. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!