Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőm jogosan nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm jogosan nem akar eljönni az eksüvőre?

Figyelt kérdés
Fotós vagyok (fashion a profilom tehát ez egy különleges alkalom) és felkért egy haverom, hogy fényképezzem az esküvőjét. Nem olyan nagyon jó barátom, hanem ez a kb osztály/évfolyamtárs/távoli kollega szint, de szívesen elvállaltam ingyen. A meghívó nekem is meg a barátnőmnek is szól viszont ő nem szeretne jönni, mert én nem tudnék vele lenni kb az esemény háromnegyede alatt, ő meg senkit nem ismer és azt mondja nem akarja ezeket a kellemetlen te honnan ismered az ifjú pár kérdéseket, és azon parázik h mit fog csinálni egyedül. Nekem ez elég szarul esik, mert végülis ő a barátnőm, a plusz egy főm, és nem fog jönni. Nem önzőség részéről, hogy ezért nem jön velem? (ő 18 én meg 21 éves vagyok és másfél éve vagyunk együtt)
2017. júl. 14. 18:32
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem bunkóság,csak nem hiperextrovertált,hogy akármikor bájcseveg bárkivel.

Én pl. biztos nem fogok ekkora felhajtást csinálni az esküvőből,csak a tanuk lesznek ott,mi(én és a vőlegény) meg a pap,amelyik összead,oszt ennyi.A családtagok meg kapnak egy képeslapot a címükre,amin mi vigyorgunk a Karib-szigeteken,amire futotta,mert nem költözzünk 100 vagy több fős lagzira.

2017. júl. 14. 20:40
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a barátnőd teljesen jogosan nem akar menni az esküvőre. De az eszem megáll tőled. Az egy dolog, hogy nem érted a helyzetét és kb. egyetlen másodpercre sem gondolod át a dolgot az ő szemszögéből, de még makacskodsz is. A hülye szexista dumád már csak a hab a tortán. Ennyi erővel akkor mondjuk azt, hogy te meg tipikus pasiként csak arra gondolsz, hogy mutogasd a csinos barátnődet.
2017. júl. 14. 20:55
 33/45 A kérdező kommentje:
oké értem, mindegy akkor nem kérem többet. De szeritnem ti se képzelitek magatokat a helyembe..
2017. júl. 14. 22:16
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm,fotózol,ő meg nem érzi jól magát egy rakat idegennel.Az a lány bármikor talál szép külsővel olyat,aki ezt elfogadja,úgy,hogy inkább add ki az útját.
2017. júl. 14. 22:24
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

"De szeritnem ti se képzelitek magatokat a helyembe.."

És még te nevezted az ő döntését önzőnek, mert volt szíves neked ellentmondani, ugye? És te mi a jó fr..ncokat műveltél itt? Nagyon álszent vagy.

Egy önző egoista állat vagy.

Ő nem mondhat neked ellent? Ő csak bólogasson, és mindig mondjon neked igen, mint egy pincsikutya?

Fogd már fel, hogy nem mindig az van, amit te szeretnél!

2017. júl. 14. 22:30
 36/45 A kérdező kommentje:
Ne bólogasson de nem kell mindjart beszarnia, hogy esküvőmeg idegenek. Felnőtt ember, igenis képesnek kell lennie ilyen szituációkban helytállni. Másoknak is lesznek ott ismerőseik akik nem ismernek kb senkit.. sez egy esküvő, lagzi nem pedig szülinapi buli ..
2017. júl. 15. 00:32
 37/45 anonim ***** válasza:
91%

Te nem csak önző, hanem buta is vagy. Nagyon nagyon buta. Értelmes embernek nem kéne elmagyarázni sem, hogy miért más az ő helyzete, mint akármelyik meghívottnak.

És mit fogsz csinálni? Úgyse megy veled. Vagy elvontatod magaddal? Esetleg beledugod egy zsákba és be a csomagtartóba? Vagy csak simán kizsarolod belőle és örülsz, hogy te vagy a fa.szacsávó, aki szerzett a barátnőjének egy rossz estét, de akkor is az ő akarata teljesült? Jee. Ritka szar alak vagy, remélem tudod.

2017. júl. 15. 06:24
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Némely jelzőt kicsit erősnek érzek, de összességében igaza van az összes válaszolónak. Én sem mennék el - sőt, voltam ilyen szituban, csak ott a párom vőfély volt, szintén haveri alapon. Elmondtam neki ugyanezt, hogy dolgozni megy, nem lesz ideje velem lenni, én nem ismerek ott az égadta világon senkit (az ifjú párt sem...!), nem szeretnék elmenni csak azért, hogy vadidegen embereknek meg legyek mutogatva, ill. feleslegesen ismerkedjek olyanokkal, akikkel a büdös életben többet nem látjuk majd egymást.

Mondjuk az én párom ezt megértette, nem is hisztizett miatta...

2017. júl. 15. 08:48
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 vagyok és én sem mennék el. Pont mert felnőtt vagyok, már nem kényszeríthetnek, mint kiskoromban, hogy most bájcsevegni kell egy rakás idiótával.

Hogy lehetsz olyan véleménnyel a saját barátnődről, hogy "tipikus nőként túlspiláz" dolgokat? Ja, tudom, hogy. Úgy, hogy neked csak kiegészítő, hogy megmutizd a haveroknak, hogy "ezt kúrogatom másfél éve".

2017. júl. 15. 09:44
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyedre is menjen el veled, csak hogy egész nap egyedül legyen ott? Ez is hasonló helyzet.
2017. júl. 15. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!