Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jogosan nem akar eljönni az eksüvőre?
Nem bunkóság,csak nem hiperextrovertált,hogy akármikor bájcseveg bárkivel.
Én pl. biztos nem fogok ekkora felhajtást csinálni az esküvőből,csak a tanuk lesznek ott,mi(én és a vőlegény) meg a pap,amelyik összead,oszt ennyi.A családtagok meg kapnak egy képeslapot a címükre,amin mi vigyorgunk a Karib-szigeteken,amire futotta,mert nem költözzünk 100 vagy több fős lagzira.
"De szeritnem ti se képzelitek magatokat a helyembe.."
És még te nevezted az ő döntését önzőnek, mert volt szíves neked ellentmondani, ugye? És te mi a jó fr..ncokat műveltél itt? Nagyon álszent vagy.
Egy önző egoista állat vagy.
Ő nem mondhat neked ellent? Ő csak bólogasson, és mindig mondjon neked igen, mint egy pincsikutya?
Fogd már fel, hogy nem mindig az van, amit te szeretnél!
Te nem csak önző, hanem buta is vagy. Nagyon nagyon buta. Értelmes embernek nem kéne elmagyarázni sem, hogy miért más az ő helyzete, mint akármelyik meghívottnak.
És mit fogsz csinálni? Úgyse megy veled. Vagy elvontatod magaddal? Esetleg beledugod egy zsákba és be a csomagtartóba? Vagy csak simán kizsarolod belőle és örülsz, hogy te vagy a fa.szacsávó, aki szerzett a barátnőjének egy rossz estét, de akkor is az ő akarata teljesült? Jee. Ritka szar alak vagy, remélem tudod.
Némely jelzőt kicsit erősnek érzek, de összességében igaza van az összes válaszolónak. Én sem mennék el - sőt, voltam ilyen szituban, csak ott a párom vőfély volt, szintén haveri alapon. Elmondtam neki ugyanezt, hogy dolgozni megy, nem lesz ideje velem lenni, én nem ismerek ott az égadta világon senkit (az ifjú párt sem...!), nem szeretnék elmenni csak azért, hogy vadidegen embereknek meg legyek mutogatva, ill. feleslegesen ismerkedjek olyanokkal, akikkel a büdös életben többet nem látjuk majd egymást.
Mondjuk az én párom ezt megértette, nem is hisztizett miatta...
Én 30 vagyok és én sem mennék el. Pont mert felnőtt vagyok, már nem kényszeríthetnek, mint kiskoromban, hogy most bájcsevegni kell egy rakás idiótával.
Hogy lehetsz olyan véleménnyel a saját barátnődről, hogy "tipikus nőként túlspiláz" dolgokat? Ja, tudom, hogy. Úgy, hogy neked csak kiegészítő, hogy megmutizd a haveroknak, hogy "ezt kúrogatom másfél éve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!