Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőm jogosan nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm jogosan nem akar eljönni az eksüvőre?

Figyelt kérdés
Fotós vagyok (fashion a profilom tehát ez egy különleges alkalom) és felkért egy haverom, hogy fényképezzem az esküvőjét. Nem olyan nagyon jó barátom, hanem ez a kb osztály/évfolyamtárs/távoli kollega szint, de szívesen elvállaltam ingyen. A meghívó nekem is meg a barátnőmnek is szól viszont ő nem szeretne jönni, mert én nem tudnék vele lenni kb az esemény háromnegyede alatt, ő meg senkit nem ismer és azt mondja nem akarja ezeket a kellemetlen te honnan ismered az ifjú pár kérdéseket, és azon parázik h mit fog csinálni egyedül. Nekem ez elég szarul esik, mert végülis ő a barátnőm, a plusz egy főm, és nem fog jönni. Nem önzőség részéről, hogy ezért nem jön velem? (ő 18 én meg 21 éves vagyok és másfél éve vagyunk együtt)
2017. júl. 14. 18:32
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
ez igaz... erre nem is gondoltam. :( csak olyan szép lány, úgy szeretném bemutatni másoknak is
2017. júl. 14. 20:07
 22/45 A kérdező kommentje:
De nem kényszerítem, hanemcsak nem értem miért nem akar...szerintem az egészet tipikus nőként túlspilázza. Jó buli lenne
2017. júl. 14. 20:09
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha annyira kommunikatív meg talpraesett akkor nem szorongana az idegen között.

Ha nem akar elmenni akkor ne menjen és kész.

2017. júl. 14. 20:12
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

B+, már az maga kényszerítés, hogy nem fogadod el az ő álláspontját és döntését, és tovább pörögsz rajta, addig addig, míg szegény csaj CSAK a kedvedért igent mond. De ha sz..rul fogja magát érezni, akkor azon se lepődj meg.

Ő nem te, fogadd már el.

"szerintem az egészet tipikus nőként túlspilázza. Jó buli lenne" Ez csak a te véleményed. Ő kifejtette az övét, amit a férfiúi egód képtelen feldolgozni!!

2017. júl. 14. 20:14
 25/45 A kérdező kommentje:
ha eljönne jól érezné magát, és az milyen már, hogy több mitn másfél éve együtt vagyunk ésa barátnőm nem jön el velem esküvőre...
2017. júl. 14. 20:15
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Most tenyleg 20 embernek kell a szadba ragnia, hogy NEM AKAR menni?

Szerencsetlen lany, lenne egyutt a rak ilyen eroszakos tramplival, aki nem ert e nem-bol.

2017. júl. 14. 20:17
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Undorítóan erőszakos vagy, már csakazért sem mennék el, mert helyette akarod jobban tudni, hogy Ő MIT AKAR, hát hányni tudnék az ilyentől. De rohadt a fajtád...
2017. júl. 14. 20:17
 28/45 A kérdező kommentje:
Én vagyok erőszakos? Ő bánt meg azzal engem hogy nem jön mert, nincs kedve kb..
2017. júl. 14. 20:19
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem azt hinni, hogy ez a kérdés KAMU!!! Mert ennyire nulla eszű nem lehet valaki.

Kérdező, ha a barátnőd megkérne, hogy egyél meg valamit, amit te nem szeretsz, akkor te megennéd? Az ő kedvéért? Még ha utána kihánynád is?

2017. júl. 14. 20:26
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Miert csak te te te te te??!!? Csak a te erdekeidet nezed, hogy neked milyen jo lenne, milyen jo lenne ha ott lenne veled, leszarod , hogy elmondta, hogy O NEM AKAR? Akkor is csak te es te. Pedig elvilg PARkapcsoltaban vagytok...

Es mi az , hogy hogy nez ki, ha masfel eve egyutt vagytok es nem megy veled? Te elso sorba munka miatt mesz oda.. nem mulatozni.

2017. júl. 14. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!