Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben az esetben, mert engem a sírás folytogat, konkrétan tönkretették a menyasszonyi ruhámat? ; (
Nagyon zaklatott vagyok,elore is elnézést a helyesírási hibakért,de telefonról írok és remeg a kezem az idegtől.. Ma hoztuk el az egyedi tervezésű menyasszonyi ruhámat. Természetesen a szalonban felpróbáltam,nyugtáztM hogy minden ok,kifizettük és eljöttünk.
Itthon felpróbáltam még egyszer anyukám és a legjobb barátnőm előtt. Levettem a ruhát,anyunak ki kellett szaladni megnézni a sütiket,nekem meg pisilni,és közben eszembe jutott,hogy elfelejtettem pár ruhát kiteregetni amik holnap kellenek igy kb 10-12 percre a barátnöm egyedül maradt. Mikor elment gyönyörködni akartam még a ruhámban,amikor szivinfarktust kaptam szinte észrevettem alul az uszály részéből szó szerint mintha olloval ki lenne nyirva egy kb 6 centis háromszög darAb!!!
Meg valami bordo körömlakk szerű cuccal belekenve a dekoltázsánál a bélés összekenve!
A szalonban a ruha hibátlan volt ez tuti!
Igy arra kell gondoljak a baratnőm csinalta ezt. :(
Nagyon draga ruha volt 245.000 Ft,amit a keresztapámtól kaptam rész nászajándéknak. Garancia van rá,anyu mondja vigyük vissza,de mit vigyunk vissza amikor a tervezőtol tökéletes darabot vettem át?!
És ilyennel biztos el is kuldene égnék is... Barátnomet próbálom hivni sms re nem valaszol segitsetek mit tegyek? A gyönyörű ruhám odavan ;(((
Akinek kételyei vannak,hogy ilyen megtörténhet,nos elküldeném egy olyan munkahelyre,ahol csak nők dolgoznak együtt,megérne egy tanulmányt! Csak nő tud ilyen aljas dolgot csinálni egy másikkal,tisztelet a kivételnek. A férfiak egész más módszerrel intézik az egymás között felmerülő problémáikat. De ha női munkahelyen például valaki csinosabb mint az átlag,fúrják,ahol csak tudják,ott tesznek keresztbe,legaljasabb eszközökkel,ahol csak lehet.
Nekem volt egyik munkahelyemen kolléganőm,olyan tipus,aki ezt megcsinálta a kérdezővel. Virágcsokrokat küldözgetett hozzánk, olyan időpontokban,amikor tuti a férjem van otthon,egy másik férfi nevében,kártyákkal,obszcén szövegekkel. annyi esze nem volt,hogy legalább más kézírásával írja meg,így az írásmintája,meg pár elszólása buktatta le.
Aztán dolgoztam olyan helyen,ahol csupa férfi volt + egy szem nő,lehet tippelni ki rúgattatott ki..
Kedves Kérdező még az a jó,hogy megoldódik a dolog,kétesélyes,hogy én pl feljelenteném e, megértem,ha nem akarod,mindenki más habitusú.
De ne aggódj amiatt,hogy kinevetnek,mert ez bizony Btk.-s dolog,nagyértékű dolog rongálása!
Alap, hogy feljelentem ezek után rongálásért, azért 250.000 nem kis pénz.
Aztán majd akkor ikszdézzen. Idióta csaj.
te hülye vagy kérdező.
mindenkit lepontozgatsz a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!