Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben az esetben, mert engem a sírás folytogat, konkrétan tönkretették a menyasszonyi ruhámat? ; (

Figyelt kérdés

Nagyon zaklatott vagyok,elore is elnézést a helyesírási hibakért,de telefonról írok és remeg a kezem az idegtől.. Ma hoztuk el az egyedi tervezésű menyasszonyi ruhámat. Természetesen a szalonban felpróbáltam,nyugtáztM hogy minden ok,kifizettük és eljöttünk.

Itthon felpróbáltam még egyszer anyukám és a legjobb barátnőm előtt. Levettem a ruhát,anyunak ki kellett szaladni megnézni a sütiket,nekem meg pisilni,és közben eszembe jutott,hogy elfelejtettem pár ruhát kiteregetni amik holnap kellenek igy kb 10-12 percre a barátnöm egyedül maradt. Mikor elment gyönyörködni akartam még a ruhámban,amikor szivinfarktust kaptam szinte észrevettem alul az uszály részéből szó szerint mintha olloval ki lenne nyirva egy kb 6 centis háromszög darAb!!!

Meg valami bordo körömlakk szerű cuccal belekenve a dekoltázsánál a bélés összekenve!

A szalonban a ruha hibátlan volt ez tuti!

Igy arra kell gondoljak a baratnőm csinalta ezt. :(

Nagyon draga ruha volt 245.000 Ft,amit a keresztapámtól kaptam rész nászajándéknak. Garancia van rá,anyu mondja vigyük vissza,de mit vigyunk vissza amikor a tervezőtol tökéletes darabot vettem át?!

És ilyennel biztos el is kuldene égnék is... Barátnomet próbálom hivni sms re nem valaszol segitsetek mit tegyek? A gyönyörű ruhám odavan ;(((

2015. dec. 23. 18:18
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
a szalont pedig nyugodtan keresd meg, mondd el nekik, hogy nem tudod mi történt, két esélyes a dolog. vagyők, vagy más. ha egy kicsit is empatikus a szalon, és nem csak a sziá-ig tartott a kedvességük az ajtóban, akkor nem fognak cserbenhagyni. ha tényleg ők varrták a ruhát, nekik van megfelelő pótanyaguk, varrónő, gép, esetleg minta eltakarni stb. ha tuti korrektek, akkor ezt meg fogják csinálni Neked. ha nem korrektek, akkor nem.
2015. dec. 23. 19:28
 12/47 A kérdező kommentje:
A tervezőt sem a szalont nem akarom gyanúsitani,feltünt volna hogy elol ott az a ragacsos gezemice,ami ragad mint a fene,ott amikor felpróbáltam
2015. dec. 23. 19:29
 13/47 A kérdező kommentje:
A barátnöm amikor a ruhát felpróbáltam annyit mondott szép,szép,de ennyi pénzért lehetne "elementárisabb" is... Ez kicsit rosszul érintett akkor deu gy voltam vele ízlesek es pofonok. Viszont a ruha nem volt ragacsos se bordo amikor a szalonban felvettem sem itthon ez tuti,anyunak is feltünt volna,de most már ő is tiszta idegroncs
2015. dec. 23. 19:33
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Csak a barátnőd volt a szobában akkor?
2015. dec. 23. 19:44
 15/47 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ezen ne parázzál, mostmár mindegy hogy lett olyan, mostmár az lenne a lényeg, hogy vagy javittasd ki, varrasd át, vagy vegyél kölcsön egyet..senkit ne okolj, mert senkiről se tudod teljesen hogy ő csinálta, ez ilyen rejtélyes dolog marad, évek mulva mosolyogva fogsz visszaemlékezni rá, legalább emlékezetes marad..
2015. dec. 23. 19:50
 16/47 A kérdező kommentje:

Igen,csak ő. Anyu volt csak itthon,apám meg a hugom elmentek nagyszüleimhez,és még most sincsenek itthon.

Anyu hívogatja a barátnőmet,hogy tisztázzák ezt,de neki sem veszi fel a telefont...sem a mobilt sem a vezetékest.

2015. dec. 23. 19:52
 17/47 A kérdező kommentje:

Bocs utolsó,de akkora értékű ruhára nem tudom azt mondani,hogy mindegy,de az vesse rám az első követ aki tudná...

Fél évig készült.

2015. dec. 23. 19:54
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Felhívtad már a szalont? Mindenképpen vedd fel velük a kapcsolatot! Lehet, nem olyan vészes megcsináltatni. Ha már ennyi pénzt költöttél náluk, csak nem hajtanak el.

Amúgy kíváncsi lennék, mi lesz a "barátnőddel". Ha sikerül elérni, szívesen elolvasnám a magyarázatát, vagy a reakcióját.

2015. dec. 23. 19:54
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, ne is hagyd, hogy ennyiben maradjon. A háromszög nagyon feltűnő? A bélést lehet cserélni?
2015. dec. 23. 19:55
 20/47 A kérdező kommentje:

Sms-t küldött a barátnőm szó szerint ezt:

Na mi van csak nem valami gond támadt a ruháddal? XDDD Jó tudod mit,oly mindegy én voltam,csak ne hivogasson anyad,mert már k...ott idegesítő! Kicsit sok(k) volt már nekem,hogy a nagy tökéletességed mögül nem látsz ki!!! A tökkkkéletes ruhádnak remélem annyi. Boldog karácsonyt!"

Azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűzni... És miután jól kisirtam magam felhivom a szalont illetve megvan a tervező mobilszama, kicsit ég a pofam ilyenkor telózni de remelem megérti. Anyu azt mondta nezzem ugy hogy most kiderült igy igazságtalanul nem a szalonra vetűl a gyanú árnyéka, es csak remélem hogy segiteni fognak igy is..

2015. dec. 23. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!