Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A szülőköszöntőnél nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülőköszöntőnél nem akarok nagyon megható, sírós zenét, hátha megúsznánk sírás nélkül. Ajánlanátok zenét?

Figyelt kérdés
Ami könnyedebb? Mondjuk az Óz a csodák csodàja?Gáz?
2013. ápr. 23. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Linkin Park :-)))

nekem az volt

2013. ápr. 23. 09:08
 2/5 zabmester ***** válasza:
Szerintem nem gáz egyáltalán, jó választás :) Én se akarok majd sportot űzni belőle, hogy hányan sírnak :D
2013. ápr. 23. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgyis bőgni fognak....:D AC/DC!
2013. ápr. 23. 09:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk ajánlottak az anyakönyvi hivatalban egy olyan verziót, hogy van egy ének nélküli változata az "Úgy szeretném meghálálni"-nak, az csak egy lágy zene és nem énekelnek benne. Pont én is emiatt választottam ilyet, hogy ne kezdjek el bőgni. Nekem bejött, bár anyósom sírt, mint a záporeső :) Anyu is kibirta, pedig ő aztán nagyon sírós.
2013. ápr. 23. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

az a helyzet, hogy nem a zenétől fognak bőgni, hanem attól, amit az anyakönyvvezető mond

nekünk amúgy ez volt, de ez megható:

http://www.youtube.com/watch?v=pyUxp6lAtS0

2013. ápr. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!