Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dalt választanátok meglepinek?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm a minap kitalálta, hogy szeretné a közelgő esküvőjükön meglepni a párját a vacsora után azzal, hogy elénekel neki egy dalt. Megkérdezte hogy mit énekeljen ...hát köpni nyelni nem tudtam ..Ot olyan sírás lesz ha rákezd énekelni ...Szerintem ő is csak az első ssorig jut majd és kész vége, de a szándék a fontos és ez szerintem is gyönyörű gesztus. Noss szeretném ha segítenétek összeszedni pár szerelmes dalt amit a friss feleség énekelhet a férjének. Célszerű lenne magyar dalokat nézegetni,hogy a násznép is értse miről van szó.2012. aug. 9. 21:14
1/17 anonim válasza:
Én azt tervezem, hogy az "Értem születtél"-t (nem tudom ez-e a címe)-Dolhai Attilától énekli majd el a legjobb barátnőm (énekesnő)...
Amúgy javaslom, csak akkor énekeljen ha kifejezetten szép hangja van, különben nem sírás, hanem nevetés lesz ott...
2/17 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=6NbXt9ubrUU
ezt még részegen se lehet elrontani :D
3/17 anonim válasza:
ne énekeljetek kérlek titeket ne!
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
Szűcs Judit - Mondd, mit tegyek, hogy érezd
Szekeres Adrien - Ölelj át
Oroszlán Szonja - Tépj szét:P
7/17 anonim válasza:
Viszont lehet, hogy egy-kettőtől meglepődne, nem? :) ^.^
8/17 A kérdező kommentje:
a barátnőmnek mese szép hangja van. Nem mellesleg nagyan szép dalokat küldtetek néhányat már javasoltam neki korábban, mindenképpen tolmácsolni fogom neki az ötleteket.NAgyon köszönöm a válaszaitokat
2012. aug. 12. 11:34
9/17 anonim válasza:
Nekünk majd a tanum énekli a nyitótáncot :)
Az értem születtél-t :)
10/17 anonim válasza:
Énekelje el"hej egyszer ezt de meg fogom bánni":))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!