Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tanácsot szeretnék név választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék név választással kapcsolatban. Ti mit választanátok?

Figyelt kérdés

A nevek amiket írok nem a saját neveink,de szeretném ha segítenétek hogy melyik megoldás lenne jó.

A párom neve:Röfli József-(szóval egy állathangot utánzó név).

Az én nevem egy ismert név,ami nem magyar eredetű de könnyen kiejthető,rövid:Csisztu Helga

Tanácstalan vagyok hogy vegyem fel a párom nevét.

Röfli-Csisztu Helga?

Röfliné Csisztu Helga?

Maradjak Csisztu Helga?-ami anyósom és anyukám szerint nem jó megoldás...

Olyan van hogy Csisztu R.Helga?

2012. jún. 8. 08:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Én az első lehetőséget választanám.
2012. jún. 8. 08:40
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
R. nincs, vagyis olyan verzio nincs. Ha neked bejôn a -, akkor legyél az, ha a né, akkor az. ezt te érzed. de mondjuk sem anyám, sem anyosom nem szolhatna bele, ha a lánykori nevemen akarnék maradni. ha szerinted rôhejes a párod vezetékneve és nem érzed magadénak, akkor ne vedd fel. ha errôl szo sincs, akkor amelyik verzio szimpi.
2012. jún. 8. 08:43
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha a Röfli Helgát nem választhatnám,akkor az elsőt választanám
2012. jún. 8. 09:15
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Röfli Helga vagy Röfli-Csisztu Helga.
2012. jún. 8. 10:17
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Hát.. Én az első verzióban vettem fel a férjem nevét, de én Röfli nem szívesen lenénk, így maradnék a lánykori nevemnél.
2012. jún. 8. 10:19
 6/15 anonim ***** válasza:
58%

Nekem a Röfliné Csisztu Helga jön be.

Ez sokkal "gördülékenyebb" hangzású, mint a "katonás" Röfli-Csisztu Helga.

2012. jún. 8. 10:40
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Hát én maradnák a saját nevemen :) fura ez a név nem venném fel!A párom Molnár és az ö nevét sem vennem fel!Sajátomnál maradnék!
2012. jún. 8. 11:34
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Én a kötőjeles verziót támogatom!
2012. jún. 8. 12:54
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha kellemetlen neve lenne a pasimnak semmiképpen nem venném fel. Lehet hogy akkor sem ha nem lenne az. Én xy-nak születtem, akkor sem leszek más ha megházasodom. de ebben az esetben főleg nem venném fel a nevét, maradnék xy.
2012. jún. 8. 13:13
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
a gyerekeitek is gondolom az apa nevét kapják,akkor fura lenne h te nem vennéd fel. röfliné-s verzió könnyebben kiejthető sztem
2012. jún. 8. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!