Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék név választással kapcsolatban. Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
A nevek amiket írok nem a saját neveink,de szeretném ha segítenétek hogy melyik megoldás lenne jó.
A párom neve:Röfli József-(szóval egy állathangot utánzó név).
Az én nevem egy ismert név,ami nem magyar eredetű de könnyen kiejthető,rövid:Csisztu Helga
Tanácstalan vagyok hogy vegyem fel a párom nevét.
Röfli-Csisztu Helga?
Röfliné Csisztu Helga?
Maradjak Csisztu Helga?-ami anyósom és anyukám szerint nem jó megoldás...
Olyan van hogy Csisztu R.Helga?
2012. jún. 8. 08:36
1/15 anonim válasza:
Én az első lehetőséget választanám.
2/15 anonim válasza:
R. nincs, vagyis olyan verzio nincs. Ha neked bejôn a -, akkor legyél az, ha a né, akkor az. ezt te érzed. de mondjuk sem anyám, sem anyosom nem szolhatna bele, ha a lánykori nevemen akarnék maradni. ha szerinted rôhejes a párod vezetékneve és nem érzed magadénak, akkor ne vedd fel. ha errôl szo sincs, akkor amelyik verzio szimpi.
3/15 anonim válasza:
Ha a Röfli Helgát nem választhatnám,akkor az elsőt választanám
4/15 anonim válasza:
Röfli Helga vagy Röfli-Csisztu Helga.
5/15 anonim válasza:
Hát.. Én az első verzióban vettem fel a férjem nevét, de én Röfli nem szívesen lenénk, így maradnék a lánykori nevemnél.
6/15 anonim válasza:
Nekem a Röfliné Csisztu Helga jön be.
Ez sokkal "gördülékenyebb" hangzású, mint a "katonás" Röfli-Csisztu Helga.
7/15 anonim válasza:
Hát én maradnák a saját nevemen :) fura ez a név nem venném fel!A párom Molnár és az ö nevét sem vennem fel!Sajátomnál maradnék!
8/15 anonim válasza:
Én a kötőjeles verziót támogatom!
9/15 anonim válasza:
Ha kellemetlen neve lenne a pasimnak semmiképpen nem venném fel. Lehet hogy akkor sem ha nem lenne az. Én xy-nak születtem, akkor sem leszek más ha megházasodom. de ebben az esetben főleg nem venném fel a nevét, maradnék xy.
10/15 anonim válasza:
a gyerekeitek is gondolom az apa nevét kapják,akkor fura lenne h te nem vennéd fel. röfliné-s verzió könnyebben kiejthető sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!