Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tanácsot szeretnék név választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék név választással kapcsolatban. Ti mit választanátok?

Figyelt kérdés

A nevek amiket írok nem a saját neveink,de szeretném ha segítenétek hogy melyik megoldás lenne jó.

A párom neve:Röfli József-(szóval egy állathangot utánzó név).

Az én nevem egy ismert név,ami nem magyar eredetű de könnyen kiejthető,rövid:Csisztu Helga

Tanácstalan vagyok hogy vegyem fel a párom nevét.

Röfli-Csisztu Helga?

Röfliné Csisztu Helga?

Maradjak Csisztu Helga?-ami anyósom és anyukám szerint nem jó megoldás...

Olyan van hogy Csisztu R.Helga?

2012. jún. 8. 08:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Megtartani a leánykorit miért baj? Nem is értem.

De ha nem hangzik együtt hülyén, akkor én is a R-né Cs H-ra voksolok.

2012. jún. 8. 16:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Én megtartanám a sajátomat. Páromnak nagyon szép neve van, de az az ő neve.A gyerekeink kapják kötőjellel majd.
2012. jún. 9. 02:31
 13/15 anonim ***** válasza:
én -né vagyok, a gyermekünk pedig mindkettőnk vezetékneve kötőjellel, és a keresztneve. Én az elsőt javasolnám.
2012. jún. 10. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Röfliné Csisztu Helgára szavaznék,a mi gyermekeink is kötőjelesen viselik a nevünket. ( Zsiga-Balogh )
2012. jún. 10. 20:24
 15/15 anonim válasza:
szerintem tartsd meg Csisztu Helga-t! :)
2012. jún. 13. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!