Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem akarok elmenni az esküvőre. Mit tegyek?
szerintem a férjed jogosan haragszik. most komolya, nem tudsz kibírni egy estét miatta??
mit jelent a most? tán holnap? mert akkor még bunkó is vagy. mondjuk szerintem így is. a férjed barátja, hát még szép, hogy el akar menni... hogy nézne már ki, hogy egyedül megy??? neked nem esne rosszul, ha nem akarna veled tartani egy bnőd eskijére???
mit tegyél? menj el! ennyit már csak 'kibírsz' azért, akit szeretsz...
hát nem mész el, ilyen egyszerű. ezt megértheti a férjed is. nincs joga kötelezni téged semmire, amit nem akarsz. példaként meg fel se hozza az illemet, stb, mert amit írsz, abból az jön le, hogy a kedves barátja is igen messze áll az illem fogalmától is. magyarázkodnia sem kell ebben az esetben a házasodók előtt, hisz nem zsákbamacska a kapcsolat. hanem kölcsönös. nyugodtan mondhatja, hogy párom nem tudott eljönni. kész. bunkózni se kell.
én biztos nem mennék el a helyedben, viszont biztos nem haragudnék ez esetben a páromra, hanem teljesen megérteném, nem egy ilyenben volt már részünk nekünk sem.
28/f
Igaz, elég gáz lenne ott jópofizni, így hogy még csak köszönni sem hajlandó...
Lagziba is hivatalosak vagyok? Ha nem akkor én elmennék, azt a kis időt csak kibírod, már csak a férjed miatt is. ( Így oka sem lesz haragudni)
persze lagzira is hivatalosak vagyunk.
ne engem bunkózzatok le légyszíves, mert nem írtam le mindent hogy miért romlott meg a kapcsolatom vele,
aki olyat mond hogy reméli hogy a férjem talál jobb nőt magának mint amilyen én vagyok, meg minden k*rvának elhordott, teljesen oktalanul, annak nem vagyok hajlandó a boldogságában osztozni. emiatt megromlott a férjemmel is a viszony, mert nem állt ki mellettem, nekem aztán lehetne akármilyen barátnő, aki a férjemet szidná ok nélkül, biztos hogy elküldeném a jó büdös p*csába.
na akkor én vagyok a bunkó ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!