Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Én nem akarok elmenni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem akarok elmenni az esküvőre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a férjem "legjobb" barátjáról van szó. neki most lesz az esküvője, és én nem akarok elmenni, mert egyáltalán nem érdekelnek. a menyasszonyával háromszor beszéltem, a férjem barátjával jóban voltam egykoron, de már megváltoztak a dolgok, ő még csak nem is köszön már nekem, miért mennék akkor jópofizni oda. mondtam a férjemnek, hogy ő menjen nyugodtan, de én nem fogok menni, és most a férjem haragszik rám.
2012. aug. 17. 14:22
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
54%
Egyszerűen mondd meg a férjednek,hogy ez van,te nem akarsz elmenni és nem is mész!Miért haragszik rád?Kicsit olyan,mintha egy ovis gyerekről beszélnénk,aki megharagszik,ha valami nem úgy van,mint ahogy ő akarja!Nem is értem,miért nem tartja tiszteletben a döntésedet.
2012. aug. 17. 14:25
 2/33 anonim ***** válasza:
64%

szerintem a férjed jogosan haragszik. most komolya, nem tudsz kibírni egy estét miatta??

mit jelent a most? tán holnap? mert akkor még bunkó is vagy. mondjuk szerintem így is. a férjed barátja, hát még szép, hogy el akar menni... hogy nézne már ki, hogy egyedül megy??? neked nem esne rosszul, ha nem akarna veled tartani egy bnőd eskijére???

mit tegyél? menj el! ennyit már csak 'kibírsz' azért, akit szeretsz...

2012. aug. 17. 14:27
 3/33 anonim ***** válasza:
55%
férjed jogosan haragszik
 4/33 Mysticista ***** válasza:
45%

hát nem mész el, ilyen egyszerű. ezt megértheti a férjed is. nincs joga kötelezni téged semmire, amit nem akarsz. példaként meg fel se hozza az illemet, stb, mert amit írsz, abból az jön le, hogy a kedves barátja is igen messze áll az illem fogalmától is. magyarázkodnia sem kell ebben az esetben a házasodók előtt, hisz nem zsákbamacska a kapcsolat. hanem kölcsönös. nyugodtan mondhatja, hogy párom nem tudott eljönni. kész. bunkózni se kell.

én biztos nem mennék el a helyedben, viszont biztos nem haragudnék ez esetben a páromra, hanem teljesen megérteném, nem egy ilyenben volt már részünk nekünk sem.

28/f

5/33 anonim ***** válasza:
79%

Igaz, elég gáz lenne ott jópofizni, így hogy még csak köszönni sem hajlandó...

Lagziba is hivatalosak vagyok? Ha nem akkor én elmennék, azt a kis időt csak kibírod, már csak a férjed miatt is. ( Így oka sem lesz haragudni)

2012. aug. 17. 14:28
 6/33 anonim ***** válasza:
63%
Én a helyedben elmennék, ha más nem a férjem kedvéért. És egész este mulatnánk, ennénk-innánk, táncolnánk egy jót. Ennyit kibírnál, és a férjed is nagyra értékelné biztosan, hogy miatta tetted meg, és érezné hogy szereted őt.
2012. aug. 17. 14:29
 7/33 A kérdező kommentje:

persze lagzira is hivatalosak vagyunk.

ne engem bunkózzatok le légyszíves, mert nem írtam le mindent hogy miért romlott meg a kapcsolatom vele,

aki olyat mond hogy reméli hogy a férjem talál jobb nőt magának mint amilyen én vagyok, meg minden k*rvának elhordott, teljesen oktalanul, annak nem vagyok hajlandó a boldogságában osztozni. emiatt megromlott a férjemmel is a viszony, mert nem állt ki mellettem, nekem aztán lehetne akármilyen barátnő, aki a férjemet szidná ok nélkül, biztos hogy elküldeném a jó büdös p*csába.

na akkor én vagyok a bunkó ugye?

2012. aug. 17. 14:33
 8/33 anonim ***** válasza:
38%
Én elmennék a helyedben, legfeljebb nem maradnék túl sokáig.
2012. aug. 17. 14:34
 9/33 Mysticista ***** válasza:
38%
most tényleg ezt tanácsolja mindenki? persze...a férje döntése a szent ugye? neki járjon a kérdező a kedvében, közben dobja el minden önbecsülését és büszkeségét. remek tanácsok. el ne menj. :) férjed is tanulhatna tiszteletet feléd.
2012. aug. 17. 14:40
 10/33 anonim ***** válasza:
61%
én sem mennék el. olyan helyre nem megyek, ahol nem fogadnak el, nem fogadják a köszönésemet. a férjednek szerintem meg kellene ezt értenie. jogosan akkor háborodhatna fel, ha azt akarnád, h egyikőtök se menjen. de te a magad nevében beszéltél és szeribntem tök érthető, h a magad részéről nem kérsz ebből. szerintem neked nagyságrendekkel rosszabb élmény volna, ha ott lennél a férjeddel, mint neki, ha nélküled kellene elmennie. egy párkapcsolatban ezt is nézni kell, főleg, ha nem (csak) rajtad múlik az ellenségeskedés, hanem ők (is) gerjesztik. szerintem korrektebb, intelligensebb dolog szépen távol maradni és ezt megbeszélni a férjeddel
2012. aug. 17. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!