Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem akarok elmenni az esküvőre. Mit tegyek?
Akkor most tulajdonképpen azt várod (más válaszadókkal együtt), hogy melléd álljunk és támogassunk a döntésben, esetleg adjunk egy-két tippet, hogy mit mondj a férjednek; vagy arra vagy kíváncsi, hogy más mit tenne ilyen helyzetben?
Ha bunkó veled és nem akarsz vele találkozni, akkor ne menj el. Ha ezt nem tudja a férjed, akkor mondd el neki. Ha ezt nem érti meg, az már más kérdés.
Ettől függetlenül még gondolhatják úgy mások, hogy mégis elmennének, mosolyognának kettőt és szevasz.
Persze le lehet pontozni mást azért, mert nem ért egyet veled... :/
Szerintem ha elmész a férjeddel,bebizonyítod,hogy túl vagy a régi sérelmeken,és azt is,hogy ti ketten összetartoztok.
Emelt fővel mosolyogva is gondolhatod,hogy mindenki elmehet melegebb vidékre:)
14.59
itt mindkét tábor, azaz egytől-egyig mindeki le van pontozva, úgyhogy ez nem érv és nem is számít igazából. én is azt mondom, h ne menj. a lakodalomban ők látják vendégül a anásznépet, köztük téged is. én úgy gondolom, h ne vendégeljen meg az, aki nem kedvel. ott az ő költségükre eszel-iszol, nem adnék ilyen támadási felületet, h a végén még azt halljam vissza, h ilyen meg olyan vagyok, de azért a lakodalmukon vígan ettem, ittam a költésgükre. mások meg pont ezzel érvelnek, legalábbis nekem úgy tűnik, h azért mennének el, 1. hogy egyenek-igyanak egy jót, 2. hogy ne bántsák meg a féjüket. az előbbi szerintem kissé álságos, az utóbbi meg: milyen kapcsolat az, ahol ilyen dolgokról nem lehet beszélni és a férj kedvéért alakoskodni kell. az én párom sosem vána el ilyet tőlem, mi mindent megbeszélünk és tiszteletben tartjuk a másik érzéseit, nem csak saját magunkat nézzük. az ő barátai, ő legyen ott, téged nem kedvelnek, neked nem kel ott lenni. a feleség nem csupán csatolt rész, hanem önálló, autonóm ember.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!