Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Én nem akarok elmenni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem akarok elmenni az esküvőre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a férjem "legjobb" barátjáról van szó. neki most lesz az esküvője, és én nem akarok elmenni, mert egyáltalán nem érdekelnek. a menyasszonyával háromszor beszéltem, a férjem barátjával jóban voltam egykoron, de már megváltoztak a dolgok, ő még csak nem is köszön már nekem, miért mennék akkor jópofizni oda. mondtam a férjemnek, hogy ő menjen nyugodtan, de én nem fogok menni, és most a férjem haragszik rám.
2012. aug. 17. 14:22
1 2 3 4
 21/33 Mysticista ***** válasza:
69%
36N - amit írt, az nagyon nagyon igaz. az írását olvasd el többször is.
2012. aug. 17. 15:16
 22/33 anonim ***** válasza:
56%
Ha a férjem el szeretne menni elmennék. Nem magam miatt nem pedig a haverja és a mennyasszonya miatt, hanem a férjem miatt. Ő is mindig velem van ha szeretnék valahová elmenni. Ha vele vagyok kétlem, hogy nem bírnám ki. Gondolj bele neked hogyan esne ha a legjobb barátnődről lenne szó.
2012. aug. 17. 15:27
 23/33 anonim ***** válasza:
50%

Hát ebben az egészben én már csak azt nem értem, hogy ha ilyen fasírtban a házasulandó úrral, akkor ennek ellenére is kaptál tőlük névre szóló meghívót?

Vagy a férjed kapott nem névre szólót két főre tán? De hát tudják, hogy te vagy a felesége, magyarul ha közös meghívót kaptatok, akkor te is meg vagy meghívva. Gondolom "kénytelenek" voltak meghívni téged is, mert ugye bennük is felvetődött a másik oldalról a kérdés: Szeretnénk meghívni a "legjobb" barátunkat, de a feleségét nem szívesen látnánk, mit tegyünk? Hát gondolom illendőségből meghívhattak téged is.

De valójában ők sem akarnak látni és te sem tennéd be közéjük a lábad. Tehát ha nem mennél, akkor csak örülnének. Valahogy ezt kellene megértetned a pároddal, hogy a te meghívásod ténye csak muszáj külsőség és nem valódi. Vagy pedig nyelsz, és elmész vissza"illendőzni", és a férjed is boldog lesz, te meg a vőlegény meg majd fanyalogtok egymásra. Na hát én se mennék, csak és kizárólag akkor mennék a férjemmel el mégis, ha SAJÁT NEVEMRE SZÓLÓ MEGHÍVÓT kaptam. Aztán amint lehet lépnék le a műsorról.

2012. aug. 17. 15:29
 24/33 anonim ***** válasza:
49%

Egyrészt a férjedhez tartozol, ott a helyed mellette. Neki fontos az az ember is, tehát menj vele.

Másrészt, ha nem mész el, mert meg vagy sértve, éppen azt éred el, amit a rosszindulatú barátai akartak. Sikerült belerondítaniuk a férjeddel való kapcsolatodba, és így a világ előtt bebizonyítod, hogy bizony nem vagy ideális társa. Amit abban az esetben, ha a férjed ott lesz, te meg nem, jól meg is erősítenek benne, s mire hazajön, lehet, ex-férjed lesz...

Ha egy csepp önbecsülésed van, azért is elmész, és azért is a férjeddel mulatsz, hadd legyen rád büszke!

2012. aug. 17. 15:30
 25/33 anonim ***** válasza:
58%
Ha egy ember kapcsolatban él, onnantól kezdve fél egyedül mászkálni?
2012. aug. 17. 15:34
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

Nekem az a legdurvább a történetben, hogy ez a pasas téged minden sz*rnak elhordott és írod: a férjed soha nem védett meg. Ez olyan elképzelhetetlen egy normális kapcsolatban. Még a legjobb barátjától sem tűri el az ember, hogy lek**vázza a feleségét. Ha ő a barát pártját fogja, akkor téged semmibe vesz. Tán négyszemközt azt tárgyalják, mekkora szar vagy?

De ez esetben nem csak a haver a hibás, hanem a férjed is, hogy a barátja előbbre való az állítólagos szerelménél.

2012. aug. 17. 15:49
 27/33 anonim ***** válasza:
12%
Jellemző 27% értékeltétek a véleményem, mert a férjem miatt elmennék. Hát sajnálom, hogy nektek ennyit sem ér a férjetek :-(
2012. aug. 17. 15:55
 28/33 Mysticista ***** válasza:
62%
"Hát sajnálom, hogy nektek ennyit sem ér a férjetek " - a férjének mennyit ért a felesége, amikor ilyen mocskos kijelentésektől sem védte meg őt?
2012. aug. 17. 16:03
 29/33 anonim ***** válasza:
35%

Bizony, egy házasságban, élettársi kapcsolatban családról beszélünk, ott "mi" van, és nem "én".

A kérdező "én"-nel kezdte a kérdést, és csak az van, hogy ő mit akar, mit nem. Ezzel szemben kiderül, hogy a férje szeretné, ha elmenne vele.

Mi a kérdés?

Mi a fontosabb, az egó, a sértett büszkeség, vagy a kapcsolat, a férj?

Aki valószínűleg egyedül egyáltalán nem érezné ott jól magát, tán mégiscsak tisztában van vele, hogy a barátainak nincs teljesen igaza.

2012. aug. 17. 16:05
 30/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem, nincs "mi". Ezért rossz sok kapcsolat, mert azt hiszik, minden pillanatot egymás $eggében kell tölteni. Ők megmaradnak két külön embernek, két külön aggyal, lélekkel, külön érzésekkel és gondolatokkal. Nem értem, a férfi miért hisztizik, felnőtt ember, ha el akar menni valahova, nem kell fogni a kezét.
2012. aug. 17. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!