Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben az esetben, mert engem a sírás folytogat, konkrétan tönkretették a menyasszonyi ruhámat? ; (

Figyelt kérdés

Nagyon zaklatott vagyok,elore is elnézést a helyesírási hibakért,de telefonról írok és remeg a kezem az idegtől.. Ma hoztuk el az egyedi tervezésű menyasszonyi ruhámat. Természetesen a szalonban felpróbáltam,nyugtáztM hogy minden ok,kifizettük és eljöttünk.

Itthon felpróbáltam még egyszer anyukám és a legjobb barátnőm előtt. Levettem a ruhát,anyunak ki kellett szaladni megnézni a sütiket,nekem meg pisilni,és közben eszembe jutott,hogy elfelejtettem pár ruhát kiteregetni amik holnap kellenek igy kb 10-12 percre a barátnöm egyedül maradt. Mikor elment gyönyörködni akartam még a ruhámban,amikor szivinfarktust kaptam szinte észrevettem alul az uszály részéből szó szerint mintha olloval ki lenne nyirva egy kb 6 centis háromszög darAb!!!

Meg valami bordo körömlakk szerű cuccal belekenve a dekoltázsánál a bélés összekenve!

A szalonban a ruha hibátlan volt ez tuti!

Igy arra kell gondoljak a baratnőm csinalta ezt. :(

Nagyon draga ruha volt 245.000 Ft,amit a keresztapámtól kaptam rész nászajándéknak. Garancia van rá,anyu mondja vigyük vissza,de mit vigyunk vissza amikor a tervezőtol tökéletes darabot vettem át?!

És ilyennel biztos el is kuldene égnék is... Barátnomet próbálom hivni sms re nem valaszol segitsetek mit tegyek? A gyönyörű ruhám odavan ;(((

2015. dec. 23. 18:18
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
86%

Tipikus féltékeny barátnő. Én biztos bosszút állnék rajta, de Te legyél okosabb és ne tedd. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, ha kérdezik, nyugodtan mondd csak el mi történt, de azt nyilván Te tudod, mit szeretnél kezdeni ezzel a (bocsánat, finomabb kifejezés nem jutott eszembe) féreggel.

Nem gáz, hidd el. Mondd el nekik, mi történt. Lehet, nem is az első ilyen esetük lesz. Remélem megértők lesznek, szurkolok!

2015. dec. 23. 20:27
 22/47 anonim ***** válasza:
72%

Vidd vissza a szalonba, az a tuti, biztosan tudnak segíteni rajta.

Amúgy meg a barátnődre: frusztrált, kicsinyes, gyerekes lépés volt részéről.

Viszont elképzelhetőnek tartom, hogy nem ok nélkül haragudott meg rád. Bocs a feltételezésért, de az írásod, a stílusod valamiért nekem ezt sugallja. Ha mások felől is érkezik olyan visszajelzés, hogy az utóbbi időben kicsit elszaladt veled a ló, akkor azt érdemes megfontolni.

2015. dec. 23. 20:38
 23/47 anonim ***** válasza:
65%
Már rég nem tanulok, de a suliszüneteket még most is imádom, ezek a fantáziadús agyszülemények minden kategóriában, hatalmasak vagytok csajok. 😃
2015. dec. 23. 20:57
 24/47 anonim ***** válasza:
62%
Ki használja még ezt a jelet egyáltalán?->" XDDD"
2015. dec. 23. 21:02
 25/47 anonim ***** válasza:
96%
Én csak azon csodálkoznék, hogy eddig nem vettem észre, hogy ez az ember nem a barátnőm....
2015. dec. 23. 21:14
 26/47 anonim ***** válasza:
54%

Én csak nem akarok lemaradni a fejleményekről:

[link]

2015. dec. 23. 21:28
 27/47 A kérdező kommentje:

Kicsit furcsállom,hogy valakik azon örvendeznek,amikor másnak egy elég értékes dologban vki kárt okoz... Gondolok itt néhány válaszadóra,de ez nem engem minősít szerintem.

Kedves nemtudoM hanyadik szerinted ki használja az XDDD jelet? Mert énnem , hanem csak idéztem,hogy mit művelt velem az a szemétláda de főleg amit irt..De ha neked ez ilyen mulatságos, különös humorérzéked lehet! Gondolom ha megkárositanák a kocsid már ha van,akkor is ilyen humorosan fognád fel?! Vagy csak a más kára ilyen örvendetes?

Igazából ilyen válaszok után mint a tied meg sem lepődöm hogy valakinek ráfér a pofájára szemrebbenés nélkul megcsinálni egy ilyen dolgot.

Felhivtam a tervezőt,kiakadt egy pillanatra. Viszont roppant pozitiv csalódás nekem,hogy ő maga fogja kijavítani,helyrehozni, ráadásul soron kívül, így megnyugodtam,hogy helyrehozható a dolog. Az ék alakú kivágás egy csipke rátéttel eltüntethető, a bélés pedig kijavítható azzal, hogy kicserélik azt a részt valószínűleg.

2015. dec. 23. 21:30
 28/47 anonim ***** válasza:
96%

Hát ez nagyon durva! És EZ a barátnőd?

legalábbis volt :(

Neki nincs pasija?

Undorító és gyerekes, h más boldogságát akarja ilyen kicsinyes módon tőnkretenni :(

Majd írj már mi lett!

2015. dec. 23. 21:35
 29/47 anonim ***** válasza:
97%
Végre jó hírek. Nem értek itt egyeseket, de hagyd rájuk.:) Ne idegeskedj még emiatt is.
2015. dec. 23. 21:36
 30/47 anonim ***** válasza:
95%
És azt hiszi az ilyet csak így megúszhatja? Azt lett volna az igazán jó dolog ha pénzért javították volna meg, te meg szépen elküldöd neki a számlát aztán akkor ikszdézzen... Mások tulajdonát nem lehet csak úgy büntetlenül tönkretenni.
2015. dec. 23. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!