Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Örömapák, ti hogy bírtátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örömapák, ti hogy bírtátok ki sírás nélkül a pohárköszöntőt?

Figyelt kérdés
Szentimentálisnak sem akarok tűnni,de lányos apaként tuti nem bírnám ki,lejáratni meg nem akarom magunkat.Valami ötlet?Már arra gondoltam,humoros oldalról közelítem meg,felvesszük a vőféllyel előre és csak mosolyogva tartom a mikrofont utalva Kozsóra akinek évekig működött a playback.
2014. júl. 9. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Ki.
2014. júl. 9. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:

A vicces szöveg, valamint a fenti ötlet jó lehet, de ha csak a sírást akarod elkerülni, úgyse fog menni, mert a szülőköszöntőt tutira nem fogod kibírni.

Utána meg olyan mindegy :)

Lélekben inkább arra készülj, amikor a lányod megköszöni hogy felnevelted...

Apum és apósom is könnyes szemmel hallgatta pedig egyikük se a megtestesült érzékenység. Sőt

2014. júl. 9. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Közben gondolj arra hogy te fizeted az esküvőt. Bár akkor meg pánikrohamod lesz, az se jobb.
2014. júl. 9. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Jaja, gondolj bele, mennyi pénzedbe került neked ez a hűhó és mennyibe fog 10 éven belül a válás... rögtön nem lesz min sírni, max fanyalogni.
2014. júl. 9. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
nálunk nem volt ilyen köszöntő senki részéről. Ti merre laktok, hogy ez szokás? (komolyan érdekel)
2014. júl. 9. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát vegyél be előtte nagyon erős nyugtatót.

Bárcsak az én apám is ilyen lenne...

2014. júl. 9. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
És ha nem mondanál köszöntőt? :) Nálunk vagy a vőfély fog, vagy a vőlegényem.
2014. júl. 9. 22:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! No,amikor megköszöni stb.megható,de ott meg sem kell szólalni tehát no para,az esküvő költségei miatt nem szomorodok el(de aranyos gondolat),Holdviola,az szerintem nem tájegység függvénye(közép-dunántúli város)ezt egy apa vagy bevállalja vagy nem,lehet a vőfély is,csak én arra gondoltam így személyesebb!Nyugtatót soha nem szedtem én egy nagy dumagép vagyok,csak ettől majrézok kicsit(az én apám ott sem lesz,meg sem hívtam 15 éve nem látta a lányom,talán azért lettem én más,sajnálom,hogy neked nem adatott ez meg) Na,akkor ezen még morfondírozom kicsit!!Vidám napot nektek!
2014. júl. 10. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:
mi Baranyaiak vagyunk, de még nem voltam olyan eskin, amin ilyen volt, azért kérdeztem :)
2014. júl. 10. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!