Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben az esetben, mert engem a sírás folytogat, konkrétan tönkretették a menyasszonyi ruhámat? ; (
Nagyon zaklatott vagyok,elore is elnézést a helyesírási hibakért,de telefonról írok és remeg a kezem az idegtől.. Ma hoztuk el az egyedi tervezésű menyasszonyi ruhámat. Természetesen a szalonban felpróbáltam,nyugtáztM hogy minden ok,kifizettük és eljöttünk.
Itthon felpróbáltam még egyszer anyukám és a legjobb barátnőm előtt. Levettem a ruhát,anyunak ki kellett szaladni megnézni a sütiket,nekem meg pisilni,és közben eszembe jutott,hogy elfelejtettem pár ruhát kiteregetni amik holnap kellenek igy kb 10-12 percre a barátnöm egyedül maradt. Mikor elment gyönyörködni akartam még a ruhámban,amikor szivinfarktust kaptam szinte észrevettem alul az uszály részéből szó szerint mintha olloval ki lenne nyirva egy kb 6 centis háromszög darAb!!!
Meg valami bordo körömlakk szerű cuccal belekenve a dekoltázsánál a bélés összekenve!
A szalonban a ruha hibátlan volt ez tuti!
Igy arra kell gondoljak a baratnőm csinalta ezt. :(
Nagyon draga ruha volt 245.000 Ft,amit a keresztapámtól kaptam rész nászajándéknak. Garancia van rá,anyu mondja vigyük vissza,de mit vigyunk vissza amikor a tervezőtol tökéletes darabot vettem át?!
És ilyennel biztos el is kuldene égnék is... Barátnomet próbálom hivni sms re nem valaszol segitsetek mit tegyek? A gyönyörű ruhám odavan ;(((
Ha férfiról lenne szó, azt mondanám küldj rá pár verőlegényt.
Biztosan ő tette tönkre, nem lehet, akkor ha ez lett volna a célja sokkal több kárt okozott volna?
De a szalonban a ruha hibátlan volt! És a tervező is bent volt,és 2 alkalmazott még,tökéletes ruhát vettem át! És a ruhakészítőt sem akarom meggyanusitani mert a ruha makulatlan volt! Amikor itthon felvett em szintén!
Szemet szurt volna a dekolrazsnal a bordó folt!
Igy kizarasos alapon akkor tortenhetett valami mikor kimentunk a nappaliból! :(
De ez mar rajtam nem segit itt a tonkretett ruha es holnap jonnek hozzank keresztapámék mi a fenét mondjak neki?!
Ő finanszirozta a ruhamat komolyan mondom sirógörcsöt kapok ;(((
Attól még visszavihetitek, csak nem garanciába, hanem mondd meg nekik, hogy ez a baleset történt és tudnak-e vele valamit csinálni.
Nem kell egyből kétségbeesni. A barátnőd pedig remélem már nem a barátnőd. Ja és a számlát majd küldd el neki.
ő addig lelépett vagy mi?
a tervező úgyis áttudja szabni.
Nem volt viszonya a volegényemmel legalábbis tudomásom szerint.
Viszont mindent elmond nekem hogy folyamatosan lenyomkodja ram a telefont es sms-be emnyit irt csak: bocs most nem érek rá...
Valaki megcsörgette es sürgős dologra hivatkozva szinte elrohant tőlünk.
Persze akkor még nem láttam mi van a ruhával igy nem is gyanakodtam
Aggaszt hogy mi lesz a ruhaval szivem szerint felhivnam a tervezot hogy mi legyen de ilyenkor már nincs pofám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!