Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben az esetben, mert engem a sírás folytogat, konkrétan tönkretették a menyasszonyi ruhámat? ; (

Figyelt kérdés

Nagyon zaklatott vagyok,elore is elnézést a helyesírási hibakért,de telefonról írok és remeg a kezem az idegtől.. Ma hoztuk el az egyedi tervezésű menyasszonyi ruhámat. Természetesen a szalonban felpróbáltam,nyugtáztM hogy minden ok,kifizettük és eljöttünk.

Itthon felpróbáltam még egyszer anyukám és a legjobb barátnőm előtt. Levettem a ruhát,anyunak ki kellett szaladni megnézni a sütiket,nekem meg pisilni,és közben eszembe jutott,hogy elfelejtettem pár ruhát kiteregetni amik holnap kellenek igy kb 10-12 percre a barátnöm egyedül maradt. Mikor elment gyönyörködni akartam még a ruhámban,amikor szivinfarktust kaptam szinte észrevettem alul az uszály részéből szó szerint mintha olloval ki lenne nyirva egy kb 6 centis háromszög darAb!!!

Meg valami bordo körömlakk szerű cuccal belekenve a dekoltázsánál a bélés összekenve!

A szalonban a ruha hibátlan volt ez tuti!

Igy arra kell gondoljak a baratnőm csinalta ezt. :(

Nagyon draga ruha volt 245.000 Ft,amit a keresztapámtól kaptam rész nászajándéknak. Garancia van rá,anyu mondja vigyük vissza,de mit vigyunk vissza amikor a tervezőtol tökéletes darabot vettem át?!

És ilyennel biztos el is kuldene égnék is... Barátnomet próbálom hivni sms re nem valaszol segitsetek mit tegyek? A gyönyörű ruhám odavan ;(((

2015. dec. 23. 18:18
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
97%
Azzal fogod okozni neki a legnagyobb bosszúságot, hogy tökéletes ruhában állsz oltárhoz.:) Igenis legyél boldog, néha megengedheti magának az ember, hogy a felhőkben legyen. Az ilyen irigy daganatokat meg jó messzire el kell távolítani. Aki nem bír örülni a barátnője örömének, az nem igazi barát.
2015. dec. 23. 21:40
 32/47 anonim ***** válasza:
88%

Na minden jó,ha jó a vége! :)

Jófej és főleg profi lehet az a tervező,hogy ennyire jól reagálta le. Sajnos van olyan szalon,ahol mosnák kezeiket ilyen esetekben! ( tapasztalat)

A buxxkó meg a kárörvendő hozzászólókkal ne törődj!

Azért megnézném néhány kommentelő fejét,ahogy realizálják,hogy valami pszichopata tönkrevágja egy negyedmillás ruhájukat. Persze ez a más fxszával a csalánt - tipikus esete.

Aki a stílusodat kifogásolja, meg remélem teljesen higgadtan viselkedne ilyenkor!

Én örülök,hogy megoldódott, sok boldogságot! :-)

2015. dec. 23. 21:42
 33/47 anonim ***** válasza:
98%
Ez simán megérhet egy feljelentést. De hogy a rákba nem vetted észre hogy a csaj utál?
2015. dec. 23. 21:53
 34/47 anonim ***** válasza:
85%
Nem semmi örülök ,h megcsinálják a ruhát! A barátnőd meg egy féltékeny hülye pic.a! Tuti küldenék magamról egy fotót amin a javított ruhámban feszítek vigyorgok mint a tejbetök és szövegnek meg odaírnám ,h " (név) kevés vagy te ahhoz ,h elcseszd az esküvőmet! Csak csalódott vagyok de nem haragszom hisz megértem ,h baromira frusztrál az, hogy te nem kellesz senkinek de én őket is meg tudom érteni! Minden jót és ne keress többet!" -valami ilyesmit a lényeg ,h lássa ,h higgadt vagy és minden oké és nem jött be neki ez a lépése!
2015. dec. 23. 22:17
 35/47 anonim ***** válasza:
42%
És ilyesmi történt és a menyasszony egész este itt Gyakorizik, nem a rendőrségre megy a bizonyíték sms-sel, nem a barátnője ajtaját veri, hogy felpofozza, neeem, fontosabb neki, hogy itt a közönségnek elmesélje a sztori végét, hát nem semmi. Látjátok, ilyen egy lelkes kérdező, nem a saját gondja-baja a legfontosabb neki, hanem a mi lelki nyugalmunk...
2015. dec. 23. 22:32
 36/47 A kérdező kommentje:

35: Lehet neked fura, de nem vagyok az a feljelentgetős típus, tudom, tudom te vernéd a rendőrség ajtaját, aztán mondd már meg hogy mire megyek vele ugyan? A hazai rendőrségi, jogszabályi viszonyokat ismerve különösen... Meg nem fogok lemenni egy szint alá.

Én nem foglalkozok a te lelki nyugalmaddal, csak tudnám, te miért az enyémmel, nem pisztolyt szegezve kényszeritettelek, hogy olvasd el a kérdést, pláne, hogy válaszolj, ugyhogy a kényes kis idegrendszered miatt igazán megkímélhetted volna magad...

2015. dec. 23. 22:36
 37/47 A kérdező kommentje:

Többieknek:

Köszönöm, mindenkinek aki építő jellegű hozzászólásokat írt, mindenkit felpontoztam, és őszintén szólva annyira bizzar és hihetetlen volt ez a dolog nekem is, pláne egy olyasvalakitól,akit óvodás korunk óta ismerek, de természetesen ezek után csak múlt időben tudom ezt mondani, mert a barátságunknak vége. Egy olyan fényképküldős dolgon gondolkodom még majd...

Aki meg azért kiált, hogy miért nem mentem a rendőrségre, volt, hogy a kocsinkból kiloptak nagyértékű cuccokat, és azt a hercehurcát nem szívesen élném át megint, na meg ilyennel odamennék elképzelem kb körberöhögnek, mint ahogy pár "nagyon jóindulatú" kommentelő is tette.

Azért írtam ki kérdésként, mert kétségbe voltam esve, és húgom néha gyakorizik, ez adta az ötletet, de kaptam néhány jóleső hozzászólást, amit nagyon is köszönök!

Én annak örülök, hogy ki fogják javítani, keresztapám nem áll túl jól anyagilag, és tudom, hogy a megspórolt pénzét kellett összeraknia, hogy nekem örömet szerezzen, ezért fájt különösen ez a dolog, na meg mert egy régre visszanyúló barátságnak így vége. Nem igazán vettem észre a jeleket az utóbbi időben, na és nem gondoltam volna, hogy a 3 hónapja véget érő kapcsolata miatt engem tesz meg bűnbaknak, mert közben jött egy e-mail és erre is kitért, amire igazából már nem is válaszoltam, mert ez már tényleg a legalja... Nem is az, hogy engem tesz bűnbaknak, hanem az jön ki az egész e-mailből, hogy én mire fel merek összeházasodni a vőlegényemmel, amikor neki vége a kapcsolatának, mintha vele kellene "gyászolnom" vagy én nem is tudom...

Ebből nekem egy életr szóló tanulság, hogy senkiben nem lehet maximálisan megbizni. Ettől eltekintve én biztos nem fogok bosszút állni, mert nem stílusom, meg ez a fajta elintézési mód számomra a legalja...

A ruhámat viszont ki tudják javítani, és a tervező azt ígérte semmi nyoma nem lesz végül, és személyesen át fogja aprólékosan nézni, hogy nem tett e benne még olyan kárt, amit az én szemem nem vett észre, és ennek örülök. :)

Mindenkinek boldog Karácsonyt! (Még azoknak is akik engem dehonesztáló hozzászólásokat írtak)...

2015. dec. 23. 22:49
 38/47 anonim ***** válasza:
37%
Mennyiért javítják ki?
2015. dec. 24. 01:35
 39/47 anonim ***** válasza:
34es tanácsát fogadd meg!Hangosan felnevettem,nagyon jót írt! :D
2015. dec. 24. 01:39
 40/47 anonim ***** válasza:
95%
Fotó az SMS-ről és a ruháról, és elküldeni a csaj összes FB ismerősének.
2015. dec. 24. 06:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!