Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton lesz az esküvőm, lefújjam?
Figyelt kérdés
Nagyon betojtam. Eddig minden rendben volt, most meg úgy érzem, felfordul a gyomrom, ha az esküvőre gondolok. talán nagy hibát követek el, ha hozzámegyek?Már megvan a ruha, meghívók rég kiküldve, lezsírozva minden, de az történt, hogy múlt hét kedden láttam a hajdani nagy szerelmemet. ez teljesen összezavart, és már nem is érzem, hogy szeretem a vőlegényemet. Mindig csak a nagy szerelmem jár a fejemben, de ő nem lehet az enyém mert felesége van, bár nem élnek jól. Mit tegyek? lefújjam a lagzit??? Lehetek így vele boldog? összetörném a szívét, ha lemondanám.
A lánybúcsúra semmi szükség,ez csak egy újabb rongyrázás.A problémádat pedig nem oldja meg.Az előttem szólókkal értek egyet,ez csak lámpaláz.
2010. márc. 23. 19:35
12/28 anonim válasza:
Az esküvőre való készülődés egy igen fokozott, gyomorgörcsös, idegeskedős időszak, amiből jobb minél előbb kikecmeregni. Ez a dolog negatív része,...ellenben avval, hogy ilyenkor a boldogság kéne, hogy az eszedbe jusson! A régi szerelem felbukkanása a boldog pillanatokat idézi, s mivel nincs vele kapcsolatod, így felhőtlen boldogságnak tűnne a régi időszak előhozása, feledve a jelent! A múltba sohase nézz vissza, jelenben él és a jövőre alapozz! A vőlegényed szereted, jól fogtok élni, nem lesz semmi gond, mihelyt lezavarjátok a lagzit, minden rendben lesz, nyugodtság! Gondolj az érettségire: milyen parás volt, nem igaz? Aztán az is meglett! :)
Fel a fejjel, sok boldogságot kívánok! :)
2010. márc. 23. 19:37
13/28 anonim válasza:
Bakker, mindjárt szombat.Legyél boldog a vőlegényeddel.Még nagyon sok ilyen napjaid lesznek a házasság alatt is.Hiába leszel vele boldog, néha meg fog még remegni benn valami később is.
2010. márc. 23. 19:38
14/28 anonim válasza:
Nyugodj meg nincs semmi gond ez csak lámpa láz!
2010. márc. 23. 19:42
15/28 anonim válasza:
Hidd el a régi már nem ugyanaz, és van felesége. Összeakarod magad és leendő párod szívét, egy hülye gondolat miatt?Örökre megbánnád! Egyébként aki ilyen instabil kétlem, hogy igazán boldog is tud lenni. Szedd össze magad!
2010. márc. 23. 19:44
16/28 anonim válasza:
Hogy te mekkora krva vagy...
2010. márc. 23. 19:53
17/28 anonim válasza:
Dehogy fújod le. Bedobsz egy felest, aztán alszol, meg holnap is, holnap után is aztán meg hozzámész a párodhoz. Az életed során sok ilyen élmnyed lesz még, az újdonság varázsa nagyon sokszor feltűnik majd, de el is illan.
Meg van a másik ritkább eset, amikor kiderül , hogy nem ő a te sorsod. Hát .. akkor elválsz.
2010. márc. 23. 19:55
18/28 A kérdező kommentje:
19:53-asnak üzenem: anyukád a k.va, nem léptem félre
nem értem miért írkálnak ilyen primitívek
A többieknek köszönöm a megnyugtatást, hozzá fogok menni és boldogok leszünk!
2010. márc. 23. 20:34
19/28 anonim válasza:
Menj hozzá. Egyértelmű, hogy ezt kell tenni. Te irányítod az érzelmeidet, nem azok téged, még ha a szubjektív tapasztalat nem is ezt mutatja.
2010. márc. 23. 23:34
20/28 anonim válasza:
bármennyire is bántó és primitiv volt a "hogy Te mekkora k... vagy", sajnos a lényeget illetően igaza volt. Úgy tervezel hozzámenni valakihez, hogy nem vagy képes irányitani a saját érzelmeidet, a megingásokat csirájában elfojtani, ellenérveket keresni, örökre a jövendő házastársadat látni a legjobbnak, előre felkészülni a veszélyekre, ezeket átgondolni. Erről szól egy komoly kapcsolat, a házasság pedig még ennél is sokkal többről. Szegény egyszerüen fogalmazó válaszoló szerintem csak arra akart utalni, hogy egy 18 éves fruska komolytalanságával és felkészületlenségével fogsz életreszóló és felelősségteljes lépést tenni, ami nem túl bíztató. Tényleg idegesítő, hogy ilyen gyenge érzelmi intelligenciával mennek még ma is emberek egymáshoz, de ez nem a Te hibád, hanem a társadalom és az oktatás hiányossága. Remélem tanulsz az esetből, és sosem hagyod magad többet megingani! Sok boldogságot Nektek, és sok sok bölcsességet!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!