Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefujjam az esküvöt? Jegyesem szexchaten dolgozik amit eddig titkolt ugy tudtam operátor. Most kidrült szexchat, azt mondja csak engem akart megkimélni de ez nem megcsalás mert csak nézik. Kiborultam. Mit gondoltok erröl?
Ha képes vagy a munkájával együtt elfogadni őt, ha meg tudsz birkózni azzal, hogy ha esetleg kitudódik, mit fognak szólni az ismerősök, rokonok, akkor ne fújd le az esküvőt. Ha nem tudsz a munkájával együtt 100 %-osan mellette állni, akkor gondold át, tényleg vele akarsz-e maradni.
A munkahelyváltás nem lenne esetleg járható út? Tudom, hogy a pénz nagy úr és bizonyára nem fillérekért csinálja, amit csinál, de hátha ő is szeretne más módon élni.
Itt nem az a kérdés, hogy megcsal-e, vagy sem, hanem az, hogy Te együtt tudsz-e élni olyan nővel, olyan "munkából" él, mint amit leírtál.
Az értékrendem konzervatív, ezért én nem tudnék együtt élni olyannal, aki ilyen, vagy ehhez hasonló munkából él, de el tudom fogadni, hogy másnak ez belefér, nem okoz gondot.
Szerintem nem az a gáz, hogy ezt csinálja, hanem, hogy nem árulta el Neked.
Mikor szerette volna elárulni, ha már az esküvőre készültetek??
Ha annyira szeret, és fontos vagy neki, akkor el kellett volna mondania, nyilván nem egyből, de egy idő múlva.
Ha szereted, és kell neked, ezzel együtt is szeretted volna szerintem, vagy megbeszéltétek volna, hogy abbahagyja.
Itt a bizalom van a legnagyobb veszélyben, én így látom.
A bizalmat csak egyszer lehet eljátszani, és utána hiába mond ő bármit, Te mindig gyanakodni fogsz.
Szerintem ülj le vele beszélni, gondold át, hogy miről fontos most beszélni, aztán rágd át magad rajta, és dönts.
Az esküvő várhat még, előbb ezt kell tisztázni.
Sok sikert.
Én a "barátnője elszólt magát" című sortól kezdve értem, hogy a Kérdező FÉRFI, a jegyese meg NŐ. Csak nem írná egy nő a vőlegényéről, hogy a barátnője így meg úgy.
Aztán ha nem biztos a kérdező abban, hogy a jegyese hetero, és a barátnővel együtt dolgoznak, akkor vajon milyen nemű?
Nem volt túl bonyolult rejtvény ezt megfejteni, nekünk még tanították az ÉRTŐ szövegolvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!