Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lefujjam az esküvöt? Jegyesem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefujjam az esküvöt? Jegyesem szexchaten dolgozik amit eddig titkolt ugy tudtam operátor. Most kidrült szexchat, azt mondja csak engem akart megkimélni de ez nem megcsalás mert csak nézik. Kiborultam. Mit gondoltok erröl?

Figyelt kérdés
de mások elött elégiti ki magat stb normális család vagyunk és az övék is az senki sem tudja róla. barátnöje szólta el magát aki szintén ott dolgozik. hab a tortán párosan dolgoznak egymással ha ez igy érthetö:-(
2010. dec. 19. 12:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
68%
Ez az, amit nem tőlünk kellene megkérdezned. Vele kellene megbeszélned, te hogy érzel ezzel kapcsolatban és hogy mi legyen ezek után? Olyat ne vállalj be egy életre, amiről tudod, hogy nem tudnád elviselni.
2010. dec. 19. 13:33
 22/30 anonim ***** válasza:
83%

Mondd el a családjának, hogy mit dolgozik, és azután meglátjuk, hogy ő hozzád akar-e még menni! De ez szemét húzás, én nem tenném.

Ha már voltak kiadásaid az esküvőre, akkor azokról szedd elő a számlákat, mert bevasalhatod rajta. Talán én ezt sem tenném meg, de úgy tudom jogod van hozzá.

Én szakítanék. Ha valaki kérdezi, hogy miért, akkor azt mondanám, hogy félreismertem. Ha nagyon érdeklődnek, akkor azt mondanám, hogy kérdezzék őt.

2010. dec. 19. 15:50
 23/30 anonim ***** válasza:
5%

off

Köszönöm szépen a lepontozást!

Csak tudnám, hogy mivel érdemeltem ki...

on

2010. dec. 19. 17:48
 24/30 anonim ***** válasza:
80%

A kommentjeidet olvasva egy-két dolog azért igencsak furcsa számomra. El nem tudom képzelni magamról, hogy 8 év alatt egyszer se lettem volna kíváncsi, hol dolgozik és mit a párom, kikkel dolgozik, kik a munkatársai annak az embernek, akivel a közös jövőt tervezem? Nem anyagiasságból, de igenis érdekelne, miből él, mennyiből, mire gyűjt, vagy nem gyűjt, stb, stb.

Ha 8 évig képesek voltatok ilyen fokú hazugságban élni, akkor eléggé megkérdőjelezném a stabil közös jövőt. Én igencsak meglepődnék, ha 8 év ismeretség után a jövendőbelimnél olyan ruhaszámlákat találnék, amikről Te írsz...

2010. dec. 19. 19:11
 25/30 anonim ***** válasza:
17%

hát de miért az én párom is olyan h már évek óta együtt vagyunk, és nem tudom, honnan van pl a sok millás autója meg egyáltalán miből van pénze, mert sosem látom h dolgozna

na de nem rám tartozik, a lényeg h van léje, nem?

2010. dec. 19. 19:17
 26/30 A kérdező kommentje:
mindig én szoktam mindent fizetni. sokszor elvittem a munkahelyére ... kft van a kapucsengön is, egy lakásban csinálják amiröl simán elhittem hogy ö ott operátor. Barátnöje is sokszor volt nálunk. a számla olyan hogy arra gondoltam hatha tényleg összegyüjtötte haza sem ad semmit állitolag anyjáéknak. sokmindenre mondta azt is hogy anyja vette neki
2010. dec. 19. 19:50
 27/30 anonim ***** válasza:
70%

Bocsánatkérés, munkahelyváltás, és mostantól semmit nem titkol el - ha ezt magától felajánlja, mikor elmondod neki, hogy hogy érzed magad emiatt, akkor lehet második esélyt adni.

Telesen más, de mégis hasonló esetben én megbocsátottam. Most boldog házasságban élünk.

24L

2010. dec. 20. 00:08
 28/30 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért, de kedves 19.17-es, nem értek veled egyet, nagyon nagyon nem!

Egy normális párkapcsolatban, ahol valódi TÁRS egymásnak a két fél, igenis érdekes, hogy miből él a másik, mitől van "lé" és nagyon is rátartozik a társra a pénzforrás jellege is, ugyanis ha ezt elhallgatjuk, akkor mitől lennénk társak? (Tuti nem szeretnék olyan emberrel összeházasodni, aki pl bűnözésből él, vagy abból van pénze, hogy hitelt hitelre halmoz.)

A házasság nem csak a romantikáról, kellemes élményekről, szexről szól, hanem komoly elköteleződés, gazdasági közösség is.

Kedves kérdező, azt kell átgondolnod, hogy Nekem egy ilyen típusú, felfogású, értékrendű lány megfelel-e feleségnek?

2010. dec. 20. 07:04
 29/30 anonim ***** válasza:
hogy döntöttél?
2010. dec. 27. 11:34
 30/30 anonim válasza:
75%

Én nem találok ebben a munkában semmi kivetnivalót, végülis nem nyúlnak hozzá idegen pasik. És lehet úgy csinálni, hogy ne ismerjék fel.

Másrészt, ha valaki ismerős meglátná a chat-en, az biztosan nem fogja szétkürtölni... hisz ő is "tilosban" jár, hogy ilyen oldalakat nézeget.

Valamilyen szinten megértem, hogy nem merte bevallani.

Hisz mindenki lenézi azokat, akik így próbálnak pénzt keresni.

Egyre többen folyamodnak ilyen megélhetési lehetőséghez, mivel más munka nem mindenkinek adott, és valahogyan élni kell.

2011. jan. 10. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!