Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lefujjam az esküvöt? Jegyesem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefujjam az esküvöt? Jegyesem szexchaten dolgozik amit eddig titkolt ugy tudtam operátor. Most kidrült szexchat, azt mondja csak engem akart megkimélni de ez nem megcsalás mert csak nézik. Kiborultam. Mit gondoltok erröl?

Figyelt kérdés
de mások elött elégiti ki magat stb normális család vagyunk és az övék is az senki sem tudja róla. barátnöje szólta el magát aki szintén ott dolgozik. hab a tortán párosan dolgoznak egymással ha ez igy érthetö:-(
2010. dec. 19. 12:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
13%
egyértelműen nő!
2010. dec. 19. 12:40
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

Én lefújnám. De nem a szexchat miatt.

Hanem mert képes volt egész végig hazudni neked. Ha erre képes volt, nem tudom, hogy bízhatnál meg benne később.

2010. dec. 19. 12:40
 13/30 anonim ***** válasza:
61%

Én bizony gondolkozási időt kérnék.

Viszont, többet nem tudok mondani, mert ez egyénfüggő. Gondold át, hogy tudnál-e ilyen nő mellett ébredni, megvédenéd-e, ha valaki az utcán letámadná, hogy "hé csajszi, rád verem", akarod-e, hogy egy ilyen nőtől legyen gyermeked...

Amúgy költői kérdésként felteszem: mikor akarta elmondani neked ezt az egészet? Vagy ha mondjuk első szülés után nem nyeri úgy vissza alakját, hogy oda menjen, akkor mit mond, mi lett a melójával? Nem értem a menyasszonyod.

Egyébként, én -bármennyire is fájó lenne- valószínűleg elhagynám őt. Nem tudnék benne újra megbízni.

2010. dec. 19. 12:46
 14/30 A kérdező kommentje:
8 éve vagyunk együtt mikor megismertem még tanult. Bánt hogy évekig hazudott nekem, de azt mondja azért tette hogy ne izguljak, és a barátnöjével is csak ritkán éles a dolog csak az a lényeg hogy a nézök higgyék hogy ök együtt vannak. Sír hogy szeret.márciusban lenne az esküvő. Szülőknek se tudom mit mondjak. Az igazat nem akarom. és nem akarja otthagyni a munkáját olyan badarságokat mondd hogy menjek oda dolgozni vele párban. Nekem normális munkám van egyébként. És sose süllyednék ilyen szintre erre megsértödött.
2010. dec. 19. 12:46
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Én most egyelőre biztos, hogy lefújnám. Nem azért, ahol dolgozik, hanem mert hazudott neked. Képtelen lennék ezután bízni benne jó ideig.

Ha megbeszéltétek, megbocsátasz neki és el tudod őt így fogadni, akkor kerüljön elő újra az esküvő téma, szerintem addig nem lenne értelme, gondolom így most nem bízol benne.

Én mondjuk nem bocsátanám meg, hogy hazudott, de én túl szigorú vagyok.

2010. dec. 19. 12:47
 16/30 anonim ***** válasza:
1%
sztem nincs ebben semmi extra, nehogy lemondd !!!! és ne borulj ki, sztem nincs okod !!
2010. dec. 19. 12:48
 17/30 anonim ***** válasza:
92%
Az utolsó kommented alapján az a véleményem, hogy nem egy úton jártok. Ő is mást akar az élettől és Te is.
2010. dec. 19. 13:05
 18/30 anonim ***** válasza:
63%
Gondolod, hogy elegáns kabátokat, meg jó cuccokat adnak valakik, akik csak TV-n nézegetik? És mondjuk mi lesz, majd 10 év múlva?
2010. dec. 19. 13:08
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
na de most akkor mi a helyzet? meleg esküvő lenne ? nem értettem ezt a kiki nemeket :)
2010. dec. 19. 13:09
 20/30 anonim ***** válasza:
41%

Ha nem akarja otthagyni a munkáját, és téged zavar, hogy ezt dolgozza, akkor szerintem egyértelmű a válasz. Egyébként nem értem, hogyha találtál egy 180ezer Ft-os fizetésről papírt, az nem gondolkoztatott el téged? Mert egy normális munkát dolgozó nő nem tud 180ezerért kabátot venni magának...

Ráadásul, ha már évek óta hazudik neked, az azért elég durva. Honnan tudod, mikor mond igazat, és mikor nem?

De neked kell tudnod.

Megkérdezném tőle, ha nem tartja gáznak a "munkát", miért nem vállalja fel? Mért nem mondja el a családjának, barátainak?

2010. dec. 19. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!