Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton lesz az esküvőm, lefújjam?
Ne haragudj, nem akarlak leszolni, de ezt hamarabb is tisztázhattad volna magadban. Döntened kell. Mindenki be van tojva kicsit az esküvő előtt, ez normális.
Bocsáss meg, ez ügyben nem tud senki sem tanácsot adni, el kell döntened, mert nem csak magadról döntesz.
Szia
Igaza van az elsőnek!
Én is éreztem így,mindenbe teljesen elbizonytalanodtam és nem akartam az egészet,szombat reggel még az ágyból se akartam kikelni legszívesebben gyorsan leléptem volna.Aztán amikor már rajtam volt a ruha és indultunk,nagyon boldognak éreztem magam és minden rossz stb gondolat egyszerre csak eltűnt :)
Az tuti hogy megsínylené a srác ha most dobnád be a törülközőt.
Attól is függ mióta vagytok együtt, mert ha pl. fél éve csak, és már esküvő, az azért kicsit szerintem meggondolatlan, ha pedig több ideje,(2-3 év, együttélés, közös kassza stb) akkor már kiismertétek egymást, és valahogy eljutottatok az esküvőig, hogy elkötelezitek egymást, tehát maximálisan bíztok egymásban.
A régi pasidat felejtsd el, és adj esélyt magatoknak!
Köszi a válaszokat. 7 éve vagyunk együtt... bűvös 7-es!
Nagyon szerettem, de nem tudom hogy most mit érzek. Hót ideg vagyok...alig tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!