Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Hova tovább? Nem tudok az anyám szemébe nézni.
22 éves lány vagyok,vőlegényem 24 múlt.4 éve vagyunk együtt,és nemsokára lenne/lett volna az esküvőnk.
Nagyon jó párkapcsolatban élünk(legalábbis eddig ezt hittem),és teljesen egymásra vagyunk hangolódva.Igazából én az ilyen emberekre mindig azt mondtam,hogy álompár.
DE.Pár napja a sulimból hamarabb mentem haza,mint szoktam(pár órával,mivel elmaradtak órák),és mikor bementem a lakásba,olyan látvány tárult elém,hogy azt hittem a belem kijön.A vőlegényem anyámmal az ágyban volt(nem hallották,hogy bementem),és el tudjátok képzelni,hogy mit műveltek.Azt hittem a szívverésem eláll.:-(
Nem tudták,hogy ott vagyok az ajtóban,tehát ebben az iszonyatos jelenetben csak én éreztem magam széttépve,megalázva,megsemmisülve.Kész,redőny leengedett.Megmerevedtem,és mozdulni sem bírtam.Nagyon nehezen eltántorogtam a kijárati ajtóig,kimentem,magam után csendben behúztam az ajtót(újfent nem hallatszott,hogy becsuktam),és menekültem jó messzire.Elmentem egy barátnőmhöz,de a zokogáson kívűl nem telt másra,nem mondtam el neki hogy mi történt.Pár órán belül telefonált a vőlegényem,hogy hol vagyok,menjünk el enni este.Teljesen tanácstalan,feldúlt állapotomban azt mondtam,hogy sz@rul vagyok,fáj a hasam,nem tudok most elmenni.Jó,akkor majd később hív.
Na ez volt pár napja,azóta enni sem tudok,kijön belőlem minden,otthon voltam,de fogalmam sincs mit tudnék anyámnak mondani(itt le kell szögezni,hogy kora ellenére-43-iszonyúan jól tartja magát,vigyáz az alakjára,és csinos is-de én is az vagyok,hasonlítunk),a vőlegényem ebben a pár napban hívogatott folyamatosan,és tőlem csak annyi telt,hogy azt mondjam,hogy valami vírus szerűség bujkál bennem,várjunk míg felgyógyulok.Igazából nem tudom azt se,hogy kihez forduljak,ki segíthetne(ez számomra teljességgel feldolgozhatatlan),ki lenne az a személy akivel ezt helyes lenne megosztani(hogy helyes lenne-e ezt bárkivel is megosztani),de ahogy telnek a napok,én azt érzem,hogy fel fogok őrlődni,ez teljesen tönkretesz.Sose szerettem a balhét,vitákat,próbáltam is mindig kerülni ha ilyenre kerülhetett volna sor.
Viszont egyre nehezebben küzdöm le az agressziót ami bennem van-egyre csak növekszik bennem,a másik pillanatban azt érzem,hogy kész,megsemmisülök,bekebelez valami.Sose éreztem ilyet még,mintha valami lentről húzna lefele,ilyen spirálszerűen.Borzalmas.Mi a helyes cselekvés,mit tegyek,hogyan tovább?Nem biztos hogy ezzel megbírkózok egyedül.Soha nem voltam még ilyen sz@rul:-((
Ha tudtok,segítsetek,vagy valahogy mutassatok egy utat,hogy hogy kecmeregjek ebből ki.Mitévő legyek anyámmal és a vőlegényemmel szemben?Mert ha arra gondolok,hogy eléjük állok,és a színtiszta igazat megmondom(rákérdezek),iszonyatos émelygés jön rám.Mit tennétek,hol a megoldás?
Köszönöm amit írtál,kettővel előtti,és anyám olyan típus,hogy ha leszidják,nekitámadnak,lepereg róla,megrázza magát,és folytat mindent mindenféle sértődés nélkül.Nagyon erős belül,én még ilyen erős embert nem láttam.Apukámat mikor elvesztettem,egy könnycseppet nem hullatott érte.Nem azt jelenti hogy nem szerette,hanem olyan mértékben tudja visszafogni az érzéseit/érzelmeit,hogy hihetetlen.Na én nem vagyok ilyen.
Nem is akarok ilyen lenni.Egész idáig szerettem az anyámat,de most.....a vőlegényemet ki fogom dobni,de meg kell érjen bennem ez az egész,pontosan tudnom kell mikor mit mondok majd,és kinek.Ezt érlelem.
Basszus!Nagyon sajnállak téged,hihetetlennek tűnik az egész.Hogy lehetett ilyen anyukád?A sáját lányát átveri?Mégha félrelép egy idegennel vagy valakivel,de az anyóssal!?!?
Beszélj velük,és dobd a vőlegényed!Én anyámnak soha nem tudnák megbocsátani,még ha egy idő után másik párom lenne.Ahogy magam ismerem lehet hogy már soha nem is beszélnék/foglalkoznék vele!!!!!
Most nagyon sajnállak!!!!!
Nem tudom egyesek miért gondolják kamunak.Ez sajnos akárkivel megeshet!!!Hogy lehet ilyen szemét egy anya!Próbálj nem gondolni rá/rájuk.
22/L
Úristen...hát ez akasztó.helyedben kidobnám a vőlegényt az anyát meg nem tudnék megbocsátani és nem szólnék hozzá soha.
Ha anyám ilyet tenne nagyon -nagyon kiakadnék...hát ez borzalom..bele se mernék gondolni..
majd írj meg mi lett végül is.
Sok kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!