Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos kislányom mindig...

11 hónapos kislányom mindig kiveszi a hajcsatot a hajábol és mindig a szemébe van a kis haja, mit tegyek hajpánt sem vált be?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Vágasd le ! Nekem kicsi koromban mindig nagyon rövid volt pedig lány vagyok . És most nagyon hosszú szóval még jót is tesz neki !
2011. júl. 26. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

10 hónaposom dettó, de neki már 6 hósan is nagyon hosszú volt elől a haja, sőt születéskor.

Nálunk az olló vált be, egy hónapja volt fodrásznál. De lassan megint esedékes.

2011. júl. 26. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:

vágj frufrut neki

az én 18 hósom is kiszedi a hajából, bármi is legyen az....

2011. júl. 26. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 28 hónapos, mindent kivesz hajából(csat, gumi) így fru-frut vágok neki
2011. júl. 26. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindkét lányomnak hosszú a haja,születésüktől növesztik.Én gumiztam nekik,azzal a színes szilikon gumival amit zacskószám kapni pl 100Ft-os boltban,mert azt nem tudták kiszedni,de nem gabalyodott a hajukba.
2011. júl. 26. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom most 10 hónapos, és újszülött kora óta megvan neki elöl egy tincs.Mostanra már a szemébe lógott, őt is zavarta, állandóan dörgölte a homlokát.Vasárnap a férjem levágott abból a tincsből csak akkorát, hogy ne lógjon a szemébe, és eltettük emlékbe a babanaplóba.Egyetlen nyisszantás volt, kár lett volna ezért fodrászhoz vinni.Máshol nem volt hosszú.Neki nincs akkora haja, hogy csatot vagy gumit lehessen bele tenni.És olyan puha és selymes, hogy ki is csúszna belőle a csat.A hajpánt nekünk se vált be, minden forgásnál elmozdul, és ő szeret forogni nagyon.Akármit csinál, sosincs a helyén a pánt, én meg nem fogom egész nap húzogatni.
2011. júl. 26. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi másfél évesek vagyunk és én is szerettem volna növeszteni a kicsi haját, dehát egy évig kínlódtunk, kipróbáltunk hajgumit, hajpántott, csattott, de nekünk is mindent kiszedett a hajából és mivel már nagyon a szemébe lógott a haja, megadtam magam és fufrut vágtam neki. A szívem majd meg szakadt, de majd ha nagyobb lesz és felfogja, hogy nem szabad kiszedni a csattot, majd akkor lesz hosszú haja. :D
2011. júl. 26. 16:09
 8/8 anonim válasza:
az én lányom is ezt csinálja pedig ő 1 és fél éves .levágattam és így sokkal jobb.
2013. júl. 10. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!