Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Hova tovább? Nem tudok az anyám szemébe nézni.
22 éves lány vagyok,vőlegényem 24 múlt.4 éve vagyunk együtt,és nemsokára lenne/lett volna az esküvőnk.
Nagyon jó párkapcsolatban élünk(legalábbis eddig ezt hittem),és teljesen egymásra vagyunk hangolódva.Igazából én az ilyen emberekre mindig azt mondtam,hogy álompár.
DE.Pár napja a sulimból hamarabb mentem haza,mint szoktam(pár órával,mivel elmaradtak órák),és mikor bementem a lakásba,olyan látvány tárult elém,hogy azt hittem a belem kijön.A vőlegényem anyámmal az ágyban volt(nem hallották,hogy bementem),és el tudjátok képzelni,hogy mit műveltek.Azt hittem a szívverésem eláll.:-(
Nem tudták,hogy ott vagyok az ajtóban,tehát ebben az iszonyatos jelenetben csak én éreztem magam széttépve,megalázva,megsemmisülve.Kész,redőny leengedett.Megmerevedtem,és mozdulni sem bírtam.Nagyon nehezen eltántorogtam a kijárati ajtóig,kimentem,magam után csendben behúztam az ajtót(újfent nem hallatszott,hogy becsuktam),és menekültem jó messzire.Elmentem egy barátnőmhöz,de a zokogáson kívűl nem telt másra,nem mondtam el neki hogy mi történt.Pár órán belül telefonált a vőlegényem,hogy hol vagyok,menjünk el enni este.Teljesen tanácstalan,feldúlt állapotomban azt mondtam,hogy sz@rul vagyok,fáj a hasam,nem tudok most elmenni.Jó,akkor majd később hív.
Na ez volt pár napja,azóta enni sem tudok,kijön belőlem minden,otthon voltam,de fogalmam sincs mit tudnék anyámnak mondani(itt le kell szögezni,hogy kora ellenére-43-iszonyúan jól tartja magát,vigyáz az alakjára,és csinos is-de én is az vagyok,hasonlítunk),a vőlegényem ebben a pár napban hívogatott folyamatosan,és tőlem csak annyi telt,hogy azt mondjam,hogy valami vírus szerűség bujkál bennem,várjunk míg felgyógyulok.Igazából nem tudom azt se,hogy kihez forduljak,ki segíthetne(ez számomra teljességgel feldolgozhatatlan),ki lenne az a személy akivel ezt helyes lenne megosztani(hogy helyes lenne-e ezt bárkivel is megosztani),de ahogy telnek a napok,én azt érzem,hogy fel fogok őrlődni,ez teljesen tönkretesz.Sose szerettem a balhét,vitákat,próbáltam is mindig kerülni ha ilyenre kerülhetett volna sor.
Viszont egyre nehezebben küzdöm le az agressziót ami bennem van-egyre csak növekszik bennem,a másik pillanatban azt érzem,hogy kész,megsemmisülök,bekebelez valami.Sose éreztem ilyet még,mintha valami lentről húzna lefele,ilyen spirálszerűen.Borzalmas.Mi a helyes cselekvés,mit tegyek,hogyan tovább?Nem biztos hogy ezzel megbírkózok egyedül.Soha nem voltam még ilyen sz@rul:-((
Ha tudtok,segítsetek,vagy valahogy mutassatok egy utat,hogy hogy kecmeregjek ebből ki.Mitévő legyek anyámmal és a vőlegényemmel szemben?Mert ha arra gondolok,hogy eléjük állok,és a színtiszta igazat megmondom(rákérdezek),iszonyatos émelygés jön rám.Mit tennétek,hol a megoldás?
Gondold újra a sztorit, négyes alá!
:D
Szegény, nagyon durva lehetett ez a jelenet, és elhiszem, hogy szörnyen érzed most magad :(.
Az biztos, hogy egy ilyen helyzetet nagyon nehéz higgadt fejjel megoldani, józanul gondolkodni még nehezebb. Először is le kellene költöznöd valahová egyedül úgy, hogy ne kelljen egy darabig semmiképpen találkoznod ezzel a két személlyel. Az ilyenről én nem írnám, hogy anya, mert ilyet maximum egy olcsó ribi barátnő tesz, de nem egy anya a lányával... Szóval, a srác is mindenképpen felejtős, egyszer majd el kell mondanod neki, hogy mit láttál, de szerintem ne most, hadd főjön a saját levében!
Költözz el az anyukádtól, ha jól értettem, még együtt laktok, és haza értél előbb a suliból, ahol lezajlott ez az undorító szituáció. 22 éves vagy, menj albérletbe, menj el a nagyszüleidhez, vagy egy barátnődhöz!
Figyelj, ha van kedved, akkor írj privát levelet, megpróbálok segíteni neked, mert foglalkozom tanácsadással is! Egy ilyen helyzetet valóban nehéz egyedül feldolgozni, és sajnos itt éppen arra nem számíthatsz, akiben meg kellene tudnod bízni: az anyukádra :(.
Állj eléjük mindenképpen,húzd ki magad,nézz a szemükbe,és higgadtan mondd el nekik,mit láttál,és hogy mit gondolsz erről az egész helyzetről.Miután elmondtad nekik a véleményedet,fordulj sarkon,és a volt vőlegényeddel SOHA még egy büdös szót se válts,anyáddal meg még jó darabig szóba se állj,és ha megteheted,próbálj meg minél előbb külön költözni Tőle.Mindkettő egyformán undorító,gerinctelen férgek!Szerintem nem érdemlik meg a bocsánatodat,de még a köszönésedet sem!Légy erős,és állj eléjük,mert amíg nem beszélsz velük őszintén,addig beteg leszel,és tönkre fogsz menni!Nagyon sajnálom,hogy így alakult,sok erőt,kitartást kívánok Neked!
Amúgy nem tudom,mi nem érthető azon,hogy az anyjával lakik a lány,a pasi meg külön,és miért kell kapásból lekamuzni a kérdést.
Szerintem ez kamu levél. Nem veszitek észre, hogy rizsa az egész?
A második oldal első hsz-szel értek egyet. Kicsit kilóg a lóláb. Anyuci nem is aggódik, hogy nincs otthon napok óta a gyereke, aki xarul van? Az írás szerint még nem nézett az anyja szemébe, tehát nem volt otthon. Most akkor ez nem egy nagyon kitekeredett dolog?
Köszönöm hogy páran kamunak hiszik a bajaimat.Ilyenkor még bele is kell rúgni egyet az emberbe amikor földön van.
Tisztáznám: Egy lakásban lakunk,de ki lett alakítva egy külön lakrész nekünk a vőlegényemmel,és igen,az esküvő után is itt laktunk volna,nemrég lett kész,igazából innen nem tudok elmenni sehova.Apukám pedig sajnos pár éve meghalt egy szörnyű betegségben.Anyu részébe pedig sokszor járok át,de ez mindig is így volt,korábban is.Ugyanúgy neki is szabad a bejárás hozzám,semmit nem titkolunk egymás elől,nem volt rá semmi okunk.De innentől kezdve nem tudom hol tudnám megoldani az életemet,maradjak-e itt,vagy menjek-e máshova.Önálló keresetem még nincsen,anyu tart el.Az esküvőnk pedig 3 hónap mulva lenne/lett volna.
Akik idáig írtak,azoknak nagyon köszönöm,akik kamut sejtenek,nem is tudom mit írjak.Én lennék a legboldogabb ha itt örvendezhetnék a székemben és tényleg az lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!