Meghalt a barátom. És nem bírok más pasik szemébe nézni. Mit tegyek?
Első vagyok.Semmi baj nincs azzal, hogy beszélünk valakivel aki elment.Létezőnek tekintjük, csak már máshol létezik.Szerintem te most kiélezted arra a helyzetet, hogy hogyan fogsz így más férfival lenni.Holott ez ennél komplikáltabb, mint hogy egy szemszögből tedd.De ezt korán tetted, ha túl leszel rajta, akkor természetes lesz, hogy hogyan kezeld.szerintem csináld továbbra is azokat a dolgokat, amiket eddig vele vagy négyesben csináltatok(ha a barát párnál ez nem okoz gondot, de gondolom attól barátok, hogy nem), mert meg kell tanulnod, hogy ne hozzá kösd ezeket, attól hogy már nincs itt, attól csinálj mindent.Így kezdődik, hogy az élet megy tovább.Akkor is ha ez kegyetlen.
Beszélsz hozzá, semmi baj.Sőt, jó, olyan mintha egyetértésben lennétek, te úgy cselekedsz idelenn.Előbb utóbb viszont azt kell neki elmondanod, hogy én most téged elengedlek.Találkozunk.Egyszer.És mindent köszönsz.Nagyon.
Családjával tartod még a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!