Meghalt a barátom. És nem bírok más pasik szemébe nézni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 éve hogy meghalt a barátom de nem tudom feldolgozni. Mindig őt látom. Ha a barátaim vigasztalnak akkor is őt látom hogy mögöttem áll. Mert mi 4 en (én,barátom (lászló),barátnőm(Kriszti),és a barátnőm pasija (balázs) mindenhova együtt mentünk. Egyszerüen beszélgettek aznál elájult. Én pont nem voltam ott. Gyorsan felhívtak, hogy beszélniük kell velem. Balázs (a barátnőm pasija) mondta el. Na én ott kiborultam. 4 hónappal később elvittek bulizni.(nem nagyon akartam de ki kellett mozdulnom) Ott megismerkedtem egy pasival. Majdnem csókolóztunk (helyes srácnak tűnt, de amikor becsuktam a szemem megláttam a képét Lászlónak és nem tudtam megtenni. Mindig a közös képeket nézem. Ha valamit nem értetek kérdezzetek nyugodtan. Ja és azóta nem bírok pasik szemébe nézni csak Balázséba.2011. júl. 6. 12:36
31/31 anonim válasza:
Utolag is részwétem:(
Nagyonsajnállak,beleképzeltem magam a helyedbe,nagyonerös lány lehetsz,ha az én barátommal ilyen történt volna..akkor énmár nemélnék:'(
Szerintem egyáltalán nemkamu!!!!:(
Nemtünik annak:(
Ahogy olwvstam,hogy a szelleme mitmondott neked utoljára....
Szerintem az a szellem abba a fiuba,akit nemrég ismertél meg,beleköltözöött:) és benneél.
Miwel mondta h wisszajön,csak máshogyan,erre utaal:)
persze nembisztos,de szerintem nagy a valoszinűsége:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!