Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meghalt a barátom. És nem...

Meghalt a barátom. És nem bírok más pasik szemébe nézni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 éve hogy meghalt a barátom de nem tudom feldolgozni. Mindig őt látom. Ha a barátaim vigasztalnak akkor is őt látom hogy mögöttem áll. Mert mi 4 en (én,barátom (lászló),barátnőm(Kriszti),és a barátnőm pasija (balázs) mindenhova együtt mentünk. Egyszerüen beszélgettek aznál elájult. Én pont nem voltam ott. Gyorsan felhívtak, hogy beszélniük kell velem. Balázs (a barátnőm pasija) mondta el. Na én ott kiborultam. 4 hónappal később elvittek bulizni.(nem nagyon akartam de ki kellett mozdulnom) Ott megismerkedtem egy pasival. Majdnem csókolóztunk (helyes srácnak tűnt, de amikor becsuktam a szemem megláttam a képét Lászlónak és nem tudtam megtenni. Mindig a közös képeket nézem. Ha valamit nem értetek kérdezzetek nyugodtan. Ja és azóta nem bírok pasik szemébe nézni csak Balázséba.
2011. júl. 6. 12:36
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Amikor meghalt akkor nem, de felhívtak telfonon és én rohantam mert mondták hogy van egy rossz hírük amit telefonon nem lehet elmondani.
2011. júl. 6. 16:02
 22/31 A kérdező kommentje:
De az ő hiánya ott van bárhova is nézek. Mióta ő nincs több őrültséget próbáltam elkövetni (amit nem részleteznék) de akkor ő ott termett és megfogta a vállam és azt mondta:A kedvemért ne tedd meg, féltelek.
2011. júl. 6. 17:03
 23/31 A kérdező kommentje:
Segítsetek, kérdezzetek kettőnkről, meg a 4es ről. Azaz László,Kriszti,Balázs,Én. Erről szeretek mesélni mert szívesen mesélem el az élményeket, ismerkedést stb... még a tragikus napról is mesélek ha akarjátok. Úgy értem ha részletesen tudni akarjátok mi történt.
2011. júl. 6. 17:54
 24/31 anonim ***** válasza:
Elmesélheted, hogy ismerkedtetek meg, hogy alakult ki ez a négyes barátság, merre jártatok közösen, mi okozta a halálát, stb. Lehet, hogy az is segít rajtad, ha elmondod. Talán könnyít feldolgozni.
2011. júl. 7. 09:50
 25/31 A kérdező kommentje:
Én Lászlóval egy oldalon ismerkedtem meg (nem társkereső) akkor csak jóba voltunk. Vidéken lakott. Kriszti az osztálytársam volt és Lászlónak meg Balázs. Véletlenül ugyan abba a táborba jelentkeztünk. Lehetett látni h Balázs Krisztivel nagyon jól elvan én meg Lászlóval. Kiderült h László és Balázs is felköltöznek Bp.re ott egy suliba jártunk. Nagyon boldogok voltunk mi 4en. A suli közelébe van egy kis faház jól elrejtve. Suli után odamentünk beszélgetni. Na hát ott történt meg az első csók. Aminek közbe nem nagyon örültem h Krisztiék meg meglestek és csomó fotót készítettek. Aztán mi is ugyan ezt csináltuk velük mert nekik 3 nappal utána történt meg. Tehát az egész egy mesébe illő történet. Még a mai napig nem tudom felfogni h ilyen véletlenek is vannak. Hát így kovácsolódtunk össze mi négyen.
2011. júl. 7. 11:26
 26/31 A kérdező kommentje:
Halála:2010 május 15 :'( az a tragikus nap. Éppen kint a szabadba voltak én mondtam h menjenek én egy órával később megyek mert dolgom van. Tehát egy kis fa mellett piknikeztek amikor hirtelen ismeretlen okokból a szívéhez tette a kezét. Akkor látták h valami nem oké. Egyből segíteni akartak. De sajnos hirtelen halál volt mire odakapták a fejüket már holtan feküdt. :'( :'(
2011. júl. 7. 11:31
 27/31 A kérdező kommentje:

Pár napja nem jön a szelleme. Utoljára amikor jött ezt mondta:Hamarosan boldog leszel újra. Nekem elhiheted. Visszajövök, de most mennem kell. Szia. Örülök, hogy megismerhetelek. De én elmegyek. De hidd el. Visszajövök még. Csak máshogy.

Na most nem rég találkoztam egy fiúval. Majdnem úgy néz ki mint László és még a neve is László. Szinte ugyan úgy viselkedik mint ő. Tudom h nem ő, de nem lehet, hogy a szellem róla beszélt? Hogy visszatér csak kicsit más alakban? Nagyon jófej és vele már kezdem elfelejteni a bánatom.

2011. júl. 8. 08:17
 28/31 anonim válasza:

KAMU

Nem veszitek észre?:O

2011. júl. 14. 19:14
 29/31 anonim ***** válasza:
Igen szerintem is kamu :( ilyennel nem szórakozunk
2011. júl. 14. 19:31
 30/31 A kérdező kommentje:
Hát egyáltalán nem kamu. Ilyennel miért szórakoznék?? Mi értelme lenne hülyítenem a népet??
2011. júl. 15. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!