Meghalt a barátom. És nem bírok más pasik szemébe nézni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 éve hogy meghalt a barátom de nem tudom feldolgozni. Mindig őt látom. Ha a barátaim vigasztalnak akkor is őt látom hogy mögöttem áll. Mert mi 4 en (én,barátom (lászló),barátnőm(Kriszti),és a barátnőm pasija (balázs) mindenhova együtt mentünk. Egyszerüen beszélgettek aznál elájult. Én pont nem voltam ott. Gyorsan felhívtak, hogy beszélniük kell velem. Balázs (a barátnőm pasija) mondta el. Na én ott kiborultam. 4 hónappal később elvittek bulizni.(nem nagyon akartam de ki kellett mozdulnom) Ott megismerkedtem egy pasival. Majdnem csókolóztunk (helyes srácnak tűnt, de amikor becsuktam a szemem megláttam a képét Lászlónak és nem tudtam megtenni. Mindig a közös képeket nézem. Ha valamit nem értetek kérdezzetek nyugodtan. Ja és azóta nem bírok pasik szemébe nézni csak Balázséba.2011. júl. 6. 12:36
11/31 A kérdező kommentje:
17 miért kérded? Amúgy nekem van egy olyan érzésem h nem halt meg. De sajnos a barátaim miért hazudnának? Meg nem véletlen látom a szellemét.
2011. júl. 6. 15:27
12/31 A kérdező kommentje:
Bocs, félre írtam. 18. vagyok.
2011. júl. 6. 15:27
13/31 anonim válasza:
Csak amiatt kérdeztem, mert ha idősebb lennél, akkor már több halálesettel találkoztál volna, hisz sajnos ez az élet rendje. Nagyon nehéz lehet feldolgozni neked is és a barátaidnak is.
14/31 anonim válasza:
Nem hinném, hogy hazudnának neked. Meg hát a temetésén nem voltál ott?
15/31 A kérdező kommentje:
Hát eléggé. De könnyebb h itt van és tudok vele beszélni. Vagyis a szellemével. Ő itt van velem mindig.
2011. júl. 6. 15:39
16/31 A kérdező kommentje:
Ott voltam természetesen,meg nem hazudnának. Meg láttam őt halottan is. De akkor is érzem hogy él. És ezt most komolyan mondom! Tudom hogy él!!!
2011. júl. 6. 15:43
17/31 A kérdező kommentje:
Ne nézzetek hülyének: megkérdeztem a szellemet h ez most komoly vagy csak beképzelem mire ő azt mondta hogy él és csak ez képzelet. utána eltünt. Most történt 2 perce. ÚRISTEN.
2011. júl. 6. 15:50
18/31 A kérdező kommentje:
De mindegy. Tudom hogy nem él hiszen láttam halottan amikor még nem jött a mentő. Ott sírtam rajta. Meg csókolgattam de sajnos végé. Ő már nincs többé :'(
2011. júl. 6. 15:58
19/31 A kérdező kommentje:
*vége.
2011. júl. 6. 15:59
20/31 anonim válasza:
Nem azt írtad, hogy nem voltál ott, mikor meghalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!