Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek rendben van, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rendben van, ha 20 évesen férjhez megyek?

Figyelt kérdés
Szóval áprilisban leszek 20, és júliusban lesz az esküvőnk. 15 éves korom óta együtt vagyunk, ő 4 évvel idősebb nálam. Viszont nálunk a családban mindenki ilyen 30 éves kora körül házasodott, és barátnőim is állandóan mondják, hogy ez még korai, túl fiatalok vagyunk, meg mit tudom én. Ti is furán néztek valakire, aki ennyi idősen házasodik, vagy csak körülöttem problémázik mindenki? Miért olyan nagy baj, hogy hozzámegyek ahhoz a férfihoz, akit a világon mindennél jobban szeretek? A szüleim azt mondják várjak öt évet. De minek? Vagy csak én látom így a dolgot, és igazuk van?
2015. okt. 20. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Ismerősünk 1 hónap ismeretség után (+1 hónap ugye a türelmi idő az önkormiban) összeházasodtak. A csaj 21 volt (halasztott egy fél évet a fősulin,hogy élvezhesse a házasságot,de soha nem folytatta). 2,5 év alatt nem jött össze neki 365 napnyi munkaviszony,de végül sikerült lebabázni...aztán 1,5 év múlva megint. A férj meg dolgozhat,amíg a szeme kigúvad. De a mozivászon ki van terítve a nagyérdemű elé, pedig már egy állas is elsült. "4 éve boldog házasok...."

Családi jó barátunk fia elvett egy hozzá hasonló korú lányt. Nagy szerelem,minden. A szülők vállalkozásából nekik is jutott rendesen. A nő, miután lerakott 2 gyereket rájött 32-35 évesen,hogy Ő még nem élt. Ki akarja élni magát. Elhagyta a férjét egy tipikus rossz arcú fazonért, aki elvette hősnőnket, majd gyepálta rendesen,mint az előző élettársát.

De menjél. A nagymamám 19 éves korában ment hozzá a papámhoz. Anyám 26 évesen az apámhoz, én 27 évesen a páromhoz. Mi 8 éve éltünk együtt előtte.

És a lényeg az EGYÜTT ÉLÉSEN van. Lakva ismerszik meg az ember. Attól,hogy egyszer itt, egyszer meg ott tanyáztok. Az még kevés. Nagy meglepetések érhetik az embert,ha nem volt eddig tapasztalata, hogy mikor milyen helyzetben lesz kénytelen alkalmazkodni, vagy milyen váratlan szituációt képes megalkotni az élet.

2015. okt. 21. 09:59
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Elmúltál 18, szerintem is el tudod dönteni, hogy neked mi a jó. Mindenki a saját életében a legkompetensebb. Manapság később szoktak házasodni, 20 évesen általában még tanulnak, nem önellátóak a fiatal felnőttek. Én csak akkor tartom korainak, ha nem él a pár külön, és nem önellátóak, de ezek is az én sztenderdjeim, semmi közöm mások életéhez. Csinálj mindent saját belátásod szerint.
2015. okt. 21. 11:08
 13/14 anonim ***** válasza:
39%
Ha neked rendben van, akkor nekem is, Kérdező :). De én a saját életemben (én is húsz vagyok egyébként) soha nem házasodnék össze az első szerelmemmel ilyen korban, mert ez nagyjából biztosíték a 10x évvel későbbi boldogtalanságra. Nekem is volt 4 éves kapcsolatom ilyen tervekkel, és mikor szakítottunk, és új dolgokat, új embereket ismertem meg, valamint új párom lett, akkor jöttem rá, hogy addig kb. semmit nem ismertem még sem önmagamból, sem a világból.
2015. okt. 21. 11:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Bár én is megtalálnám az igazit.
2015. okt. 22. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!