Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom arra, hogy férjhez menjek, családot alapítsak, a párom viszont még nem akarja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már több éve együtt vagyok a párommal és az utóbbi hónapokban megfogalmazódott benne, hogy vágyom a fentebb említett dolgokra. Beszéltem erről a párommal és kiderült, hogy ő is gondolkodott már a lánykérésen, esküvőn, csak azért nem tette még meg mert "vár a tökéletes alkalomra". Én ezt tudomásul vettem és elfogadtam, hogy vannak kikötései csak az a gond, hogy én viszont tényleg nagyon szeretném ha ezek a közeljövőben megtörténnének, állandóan csak ekörül járnak a gondolataim, sóvárgok utána. Szívesen fogadok bármilyen tanácsot. Előre is köszönöm a válaszokat.2015. szept. 3. 09:10
1/7 anonim válasza:
korotok?
együtt éltek?
anyagilag beleférne esküvő/gyerek?
2/7 A kérdező kommentje:
Én 25 vagyok, Ő 30 és 3 éve együtt élünk. Anyagilag tehetősek vagyunk.
2015. szept. 3. 09:14
3/7 anonim válasza:
ne erőltesd.
am mit mondott mennyi időn belül szeretne esküvőt és gyereket? ha erre nem tud mondani egy időpontot, akkor időt húz. akkor te döntöd el, hogy telik vele az idő, aztán 5-10 év múlva lelépsz, mert gyerek kell
4/7 anonim válasza:
Több év után mire vár még? Főleg ha korban és anyagilag is adott minden. Bocsi,de az hogy megfelelő pillanatra vár,nekem ez furán hagzik. Megfelelő pillanat kell neki? Vigyen el téged valahova pár napra romantikázni és jegyezzen el ott. Szerintem csak próbál kifogásokat találni,mivel te nem írtad,hogy igazából minden szinten adott minden egy lánykérésre,esküvőre.
5/7 anonim válasza:
4-es voltam,bocsi utolsó mondatban elírtam. Szóval minden adott a lánykérésre.:-)
6/7 anonim válasza:
Kikényszeríteni nem szabad. Konkrétan kérdezz rá, hogy hogyan tervezi a jövőtöket. Ezt leginkább a baba témával lehet felhozni, ha valahol láttok vagy valakinek születik. Megkérdezed, hogy ő mikor szeretne majd. És rákérdezhetsz, hogy ő hogyan látja kell előtte esküvő vagy fölösleges. Miután kifejti a véleményét tudod, hogy mi az ő terve. Persze általánosságban is beszélhetsz vele, nem konkrétan rólatok, hogy lást az ő álláspontját befolyásolás nélkül. Ezután tudod, hogy az ő és a te terveid ütköznek vagy megegyeznek, csak még várnod kell egy kicsit. Ha ütköznek, ott bibi van és nem árt ha elmondod a te véleményed.
7/7 anonim válasza:
Nem fog tetszeni, de őszinte leszek a te érdekedben. Szerintem ő nem a tökéletes alkalomra vár, hanem a tökéletes párra. Ha ő is azt akarná, amit te, akkor pont ugyanúgy érezne, viselkedne, mint te, és ő kezdeményezte volna ezt a beszélgetést, amit te fentebb leírtál.
Amit tehetsz, továbblépsz és keresel valaki olyat, aki téged akar és nem kell nyaggatnod, mert magától is megteszi ezeket érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!