Felek, hogy nem lesz kivel csaladot alapitsak es hogy egyedul maradok. Van meg igy valaki?
Nem volt egyetlen komolynak mondhato kapcsolatom sem, nagyreszt en vetettem veget a rovidebbeknek is, mert nem ereztem jol magam bennuk, ha meg kezdodott valami, amitol vartam is valamit, rovid idon belul zatonyra futott. A korombeliek mar mind megallapodtak, parjuk van, egyeseknek gyerekei is. Falun elek, tarsasagom nincs, baratom is keves, de ok is elvannak a sajat kis vilagukban, gyakorlatilag csak a munkahelyemen latok embereket, ott meg nem sok esely van az ismerkedesre. Nincs velem gond, nem kell azt hinni, hogy rusnya vagyok, vagy buta, mentek mar ferjhez nalam kevesbe csinosak is, megis neha ramjon a depresszio, hogy nekem senkim sincs es talan nem is lesz, oregsegemre lesz majd egy kutyam, azzal fogok beszelgetni...
24/n
Ha szeretnél ismerkedni velem, írj bátran
17/F
Korai még aggódnod.
Jönni fog még az a nagy szerelem.
9-es: van olyan életkor, amikor nem korai aggódni?:)
(AGG-ódni...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!