Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felek, hogy nem lesz kivel...

Felek, hogy nem lesz kivel csaladot alapitsak es hogy egyedul maradok. Van meg igy valaki?

Figyelt kérdés

Nem volt egyetlen komolynak mondhato kapcsolatom sem, nagyreszt en vetettem veget a rovidebbeknek is, mert nem ereztem jol magam bennuk, ha meg kezdodott valami, amitol vartam is valamit, rovid idon belul zatonyra futott. A korombeliek mar mind megallapodtak, parjuk van, egyeseknek gyerekei is. Falun elek, tarsasagom nincs, baratom is keves, de ok is elvannak a sajat kis vilagukban, gyakorlatilag csak a munkahelyemen latok embereket, ott meg nem sok esely van az ismerkedesre. Nincs velem gond, nem kell azt hinni, hogy rusnya vagyok, vagy buta, mentek mar ferjhez nalam kevesbe csinosak is, megis neha ramjon a depresszio, hogy nekem senkim sincs es talan nem is lesz, oregsegemre lesz majd egy kutyam, azzal fogok beszelgetni...

24/n

2012. dec. 12. 19:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
sokáig ettol szenvedtem én is de most már jobb.van egy szuper férjem meg egy csodaszép fiam:) sikerulni fog úgy hogy észre sem veszed:)
2012. dec. 12. 19:55
 2/23 anonim ***** válasza:
Miért nem költözöl akkor nagyobb városba?
2012. dec. 12. 19:56
 3/23 anonim ***** válasza:
37%
:forever alone:
2012. dec. 12. 19:56
 4/23 anonim ***** válasza:
54%
Még van időd, és most jön az aranykor, ami kedvez az egymásra találásoknak.:)
2012. dec. 12. 19:58
 5/23 anonim ***** válasza:
80%
komolyan azt gondoltad csak a csinos szep okos lanyok mennek ferjhez? zsak a foltjat megtalalja mindigJarj kozossegbe teplom tanciskola fittneszklub stb.ott ismerkedhetsz
2012. dec. 12. 19:59
 6/23 A kérdező kommentje:
Mert idekot a munkam. Azt hiszem, a mai vilagba nemnagyon engedheti meg maganak senki, hogy otthagyja az allasat, aztan vagy talal, vagy nem, raadasul igy, hogy a korulmenyeimhez kepest jol keresek es azt csinalom, amit szeretek. Persze ha jonne egy ajanlat egy masik varosbol, nem gondolkoznek...
2012. dec. 12. 19:59
 7/23 anonim ***** válasza:
14%

Ha szeretnél ismerkedni velem, írj bátran

17/F

2012. dec. 12. 20:00
 8/23 A kérdező kommentje:
#5- os, nem, termeszetesen en is ugy gondolom, hogy zsak a foltjat. Nem vagyok irigy, csak az en foltomat akarom :)
2012. dec. 12. 20:00
 9/23 anonim ***** válasza:
54%

Korai még aggódnod.

Jönni fog még az a nagy szerelem.

2012. dec. 12. 20:04
 10/23 anonim ***** válasza:
32%

9-es: van olyan életkor, amikor nem korai aggódni?:)

(AGG-ódni...:))

2012. dec. 12. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!