Robinhoka kérdése:
Azt szeretném meg tudni hogy alapítsak családot?
Figyelt kérdés
Azt szeretném meg tudni azok a fiatal párok akik családot szeretnének alapítani hogyan jussanak saját lakáshoz? Jelen esetben én albérletben vagyok a párommal mind2 dolgozunk akit keresünk el is megy az albérletre és a rezsire éppen hogy marad kaját venni, nézegettük a hiteleket legalább 6 milliót kellene fel vennem amit 30 éves futam időig kellene fizetnem havi 40-60 ezerrel és +rezsi kaja de és még nincs is gyerekünk. És így hogyan szerezzünk saját otthont, gondoltam lakás támogatásra vagy önkormányzati lakásra kérem segítsenek lassan 2 éve vagyunk albérletben amit havi 70 ezerrel fizetünk rezsivel együtt!#Lakásteremtés
2012. okt. 15. 16:51
1/8 anonim válasza:
-olcsóbb albérlet, akár csak 1. szobás
-másodállás vagy jobban fizető állás
Önkormányzatiba ne is reménykedj ha lenne legalább egy gyereked akkor is 5-10. év múlva kapnál
2/8 A kérdező kommentje:
ennél olcsóbbat nem találok 25 ezer az albérlet + a rezsi. talán új munkahely de itt balassagyarmaton nem sok remény van :(
2012. okt. 15. 17:11
3/8 anonim válasza:
Eltartási szerződés ottlakással (ha találsz ilyet)
4/8 anonim válasza:
Akkor valami másodállást kell keresni. Valami hétvégi takarítás vagy valami 4. órást keres.
5/8 anonim válasza:
25 az albérlet és 50 a rezsi? Valamit rosszul csináltok! Vagy elköltöztök, vagy megnézitek, hogyan spórolhattok a rezsit tartalmazó költségeken.
6/8 A kérdező kommentje:
igen kb 45 a rezsi sporolni ezen nem igen tudok max ilyen 1 ezer ft eltárásek vannak amin sporolok eddig is az a viz villany.
2012. okt. 15. 18:00
7/8 anonim válasza:
Pedig ez irreális összeg a rezsire. Vagy kisebb helyre költözzetek, vagy menjetek vissza akár külön is a szüleitekhez.
A lakáselőtakarékossággal (57 hónapig havi 20 ezret fizetve fejenként) össze tudjátok hozni a 6 millió forintot. Ez lehetne egy megoldás.
8/8 anonim válasza:
Menjetek ki külföldre, nem érdemes itt maradni. Életed végéig gürizhetsz fillérekért, ha nem lépsz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!