Amikor saját családtag húzza lefele a családot?
Nagyon egyszerűen el kell mondani a tesódnak, hogy MOST volt elég. Nincs több kölcsön, nincs több "hagyd csak, majd megadod", nincs több kuncsorgás. Takarodjon el dolgozni és tartsa el magát - gondolom, felnőtt ember. Ha pedig éppen öngyilkos akar lenni, hát tessék, el lehet vonulni, eret lehet vágni. Undorító, hogy egyes emberek az egész életük összes hibájának súlyát megpróbálják a családjukra akasztani, aztán még nekik áll feljebb. ...és még hogy ő öngyilkos lesz! Gondolom, marha sokat veszítenétek vele ti is, meg a világ is. (Bocsánat, tudom, hogy a testvéred, de őt nem zavarja a ti nyomorotok, titeket miért érdekel az övé?)
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom, HOGYAN vett fel jelzálogot a családi házra?
Utolsó (és második) vagyok.
Azt is tudatosítani kéne őkelmében, hogy nem a semmire megy el a pénz, amit a törlesztőkre kifizet, azt a pénzt ő már egyszer k.rvára elköltötte, azt pedig - mert bezony ez egy rossz, rossz világ - VISSZA KELL FIZETNI. Akkor kellett volna gondolkodni, mikor mostazonnalrögtön kellett X százezer forint a semmire (bocsánat, nagyon fel tudom húzni magam a témán, anyósom egy az egyben ugyanez, nyolc hitel, jelzálog, provident, cofidis, aztán mindenki hibás, csak ő nem, olyanról meg ki hallott, hogy a kölcsön vissza is kell adni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!