Amikor saját családtag húzza lefele a családot?
Úgy kitagadnám, mint a Harry Potterben Mrs Black Siriust. De komolyan.
20/N
Álljatok a sarkatokra, húzzátok meg a határt, hogy ITT MOST ELÉG !
Azért ilyen, mert (sajnos) engeditek neki. Már nem azért, de én hagynám a fenébe, undorító gerinctelen és gusztustalan az ilyen, aki minden gondját a családjára terheli, és akkor vérig van sértődve, ha őt vonják felelősségre, mert ő az "ártatlan".
Nyugodj meg.
Öngyilkos biztos nem lesz, ez csak egy lelki zsarolás. Ha látja, hogy ezzel elér valamit, akkor biztos mondogatni fogja. Aki a problémákat gyáva megoldani, az az öngyilkossághoz még gyávább.
Az ilyenek (sógorom dettó ugyan ilyen volt) csak a kemény szóból értenek. Ha egyszer az utcán találja magát minden nélkül úgy, hogy még az adósságát is fizetnie kell, majd akkor TALÁN rájön.
Bocsánat, nehari, de sztem hagyjátok a fenébe, álljatok a sarkatokra, és tegyétek ki. Ilyenen már más nem segít, segítsenek rajta a k*rvái, akire elcs*szte azt a rengeteg pénzt.
Jó. Leírtuk neked ötszázféleképpen, hogy meg kell szakítani vele a kapcsolatot, nullára elzárni a "pénz-csapot" (bár utóbbitól magától is le fog kopni).
Ha te és a családod fejős tehenek AKARTOK lenni, akkor azon sajnos nem tudunk segíteni, viszont akkor nem értem, MIÉRT írtad ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!