Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felek, hogy nem lesz kivel...

Felek, hogy nem lesz kivel csaladot alapitsak es hogy egyedul maradok. Van meg igy valaki?

Figyelt kérdés

Nem volt egyetlen komolynak mondhato kapcsolatom sem, nagyreszt en vetettem veget a rovidebbeknek is, mert nem ereztem jol magam bennuk, ha meg kezdodott valami, amitol vartam is valamit, rovid idon belul zatonyra futott. A korombeliek mar mind megallapodtak, parjuk van, egyeseknek gyerekei is. Falun elek, tarsasagom nincs, baratom is keves, de ok is elvannak a sajat kis vilagukban, gyakorlatilag csak a munkahelyemen latok embereket, ott meg nem sok esely van az ismerkedesre. Nincs velem gond, nem kell azt hinni, hogy rusnya vagyok, vagy buta, mentek mar ferjhez nalam kevesbe csinosak is, megis neha ramjon a depresszio, hogy nekem senkim sincs es talan nem is lesz, oregsegemre lesz majd egy kutyam, azzal fogok beszelgetni...

24/n

2012. dec. 12. 19:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Vállalj valami önkéntes munkát: gyülekezet, cserkészet ; hátha ott a foltod? :P
2012. dec. 16. 18:31
 22/23 anonim ***** válasza:

24 évesen ilyeneken töröd a fejed? Ne már. Olyan fiatal vagy. A mai világban 30 év alatt nem is "szokás" családok alapítani. Én pl. 23/L vagyok. Épp most szakítottam egy tök remek sráccal, mert túl komoly kapcsolatot akart.

Dehogy fogsz egyedül maradni öregségedre, ugyan már. Nagyon-nagyon fiatal vagy! :) Még élj, bulizz, járkálj el, ráérsz még szerintem arra, hogy bekössék a fejed! :)

2012. dec. 16. 20:36
 23/23 anonim ***** válasza:

"Én ismerek jópár értékes embert, aki egyedül halt meg. 11-es, Te nem?"

Persze, mindenki ismer sokféle embert. Nagypapát, aki 200 évig dohányzott, meg olyant is aki mindig jót tett, de szegényen halt meg. Ezt tartom a legostobább érvnek valamire, vagy valami ellen. A kedves kérdező tegyen valamit magáért, hogy ismerkedni tudjon, és ne mindjárt azt mondja, hogy a munkája miatt nem tud kilépni az utcára sem. Nem tudom, mit vár? Menjenek hozzá a pasik?

2012. dec. 17. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!