Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felek, hogy nem lesz kivel...

Felek, hogy nem lesz kivel csaladot alapitsak es hogy egyedul maradok. Van meg igy valaki?

Figyelt kérdés

Nem volt egyetlen komolynak mondhato kapcsolatom sem, nagyreszt en vetettem veget a rovidebbeknek is, mert nem ereztem jol magam bennuk, ha meg kezdodott valami, amitol vartam is valamit, rovid idon belul zatonyra futott. A korombeliek mar mind megallapodtak, parjuk van, egyeseknek gyerekei is. Falun elek, tarsasagom nincs, baratom is keves, de ok is elvannak a sajat kis vilagukban, gyakorlatilag csak a munkahelyemen latok embereket, ott meg nem sok esely van az ismerkedesre. Nincs velem gond, nem kell azt hinni, hogy rusnya vagyok, vagy buta, mentek mar ferjhez nalam kevesbe csinosak is, megis neha ramjon a depresszio, hogy nekem senkim sincs es talan nem is lesz, oregsegemre lesz majd egy kutyam, azzal fogok beszelgetni...

24/n

2012. dec. 12. 19:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%
Nyugi, mindenki igy van ezzel, aztán mindenki megtalálja a "foltját":DD
2012. dec. 12. 20:07
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
Én ismerek jópár értékes embert, aki egyedül halt meg. 11-es, Te nem?
2012. dec. 12. 20:15
 13/23 A kérdező kommentje:
#12, koszi, most pont erre volt szuksegem :P :))
2012. dec. 12. 20:25
 14/23 anonim ***** válasza:
52%
En is gondoltam igy neha 24 evesen. De tenyleg akkor amikor egyaltalan nem szamitottam ra, akkor toppant be az eletembe a nagy szerelem, 27 evesen. Azota mar a ferjem, es gyerekunk is van.
2012. dec. 12. 20:35
 15/23 anonim ***** válasza:
Tudod, egy faluban is van közösség. Járjál el. Ahogy írták: templom, könyvtár, szociális munka, iskolába óvodába segíteni. Ne mond, hogy ezek sincsenek, csak lenn a bánya van.
2012. dec. 12. 22:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Merrefelé laksz?
2012. dec. 13. 09:31
 17/23 A kérdező kommentje:
Romaniaban
2012. dec. 13. 10:30
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem van barátom, mégis félek, hogy egyedül maradok. Annyit teszek, hogy tudatosan úgy gondolkozom, hogy egyedül is lehet élni, egyedül se lesz semmi gond. Aztán ha mégis megkér, akkor örülök :)

(Bár valószínűbb, hogy nem fog megkérni, mert ugyan nagyon szeret, de nem szerelmes igazán, és nem tudom, hogy kialakul-e ez idővel. Jó lenne...)

2012. dec. 13. 12:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Ismerkedj a neten! Nagyon nehéz párt találni, főleg ha nincsenek a közelben lehetőségek, "potenciális jelöltek". :) Én már csak tudom, én is vidéken élek, és mit ne mondjak ember sem túl sok van, nem, hogy korban hozzám illő. Ha meg mégis erre téved egy, az már tuti foglalt....:D
2012. dec. 16. 17:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát Kérdező!

Én már elfogadtam azt amitől te rettegsz, de én még ráadásul szüzen is halok meg. :(( 25/F

2012. dec. 16. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!