Budapest, Keleti pu.2015. 08.23 (kép), a bevándorlás alig fél éve tart.10 év múlva, mikor aktuális lesz hol alapítsak családot, ha nem ilyen életérre vágyok?
Az amatőr fotós az egyetemi csoporttársam.
Tudtok mondani, egy olyan Magyarországgal ekvivalensen fejlett (vagy fejlettebb) országot, ahol nincs bevándorlás és ilyen 10 év múlva is tiszta marad és szép? Folyékonyan beszélek angolul, németül középhaladó szinten. Mérnöknek tanulok.
Értelmes válaszokat előre is köszönöm.
tiszta és szép már nem lesz Európa... milliók özönlenek
Ajánlás: Kamerun. Vagy Szíria. Az már üres lesz addigra:D:D:D
"Ekvivalensen" fejlett?
Olyan országba akarsz bevándorolni, ahol nincs bevándorlás?
Téged sem az eszedért szeretünk...
Értelmesen fogok válaszolni, remélem mérnöki inteligenciáddal képes leszel feldolgozni :)
1. A bevándorlás nem ugyanaz, mint a menekülés. A bevándorlás Magyarországon azóta tart, amióta létezik Magyarország. A menekülés úgyszintén. De nem tettetem a hülyét, értem hogy a közel-keletiek fokozódó megjelenésére gondolsz, csak mérnökként ennél majd jóval pontosabban kell fogalmaznod.
2. Mi a baj a képen látható élettérrel? Hogy emberek vannak rajta? Mert én nem látok semmi különöset. Nyilván az zavar, hogy túl sok menekültet látsz. Ezzel járnak a háborúk. Mivel még csak egyetemista vagy, nem éltél 1992-ben, amikor ennél sokkal több menekült élt Magyarországon.
3. Mérnökként nyilván nem okoz gondot egy gyors google-kereséssel értelmezni a megfelelő adatsorokat. A válasz a kérdésedre Lengyelország vagy Románia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!