Budapest, Keleti pu.2015. 08.23 (kép), a bevándorlás alig fél éve tart.10 év múlva, mikor aktuális lesz hol alapítsak családot, ha nem ilyen életérre vágyok?
Az amatőr fotós az egyetemi csoporttársam.
Tudtok mondani, egy olyan Magyarországgal ekvivalensen fejlett (vagy fejlettebb) országot, ahol nincs bevándorlás és ilyen 10 év múlva is tiszta marad és szép? Folyékonyan beszélek angolul, németül középhaladó szinten. Mérnöknek tanulok.
Értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Ha meg tudsz felelni a felteteleknek gyere Ausztraliaba.
28 eve elek itt es nyugodt lelekkel mondhatom hogy ma talan a vilag legelhetobb orszaga. itt mindenki bevandorlo de nagyon megnezik hogy KIK vandorolhatnak be ide. majdnem a legszigorubb feltetelek vannak a vilagon ebben az orszagban a bevandorlashoz, de ha bejutsz ez egy tiszta, gyonyoru es demokratikusan mukodo orszag.
en a vilag minden kincseert nem mennek el innet. eltem Ausztriaban is egy evet az is nagyon szep de az eletszinvonal itt sokkal magasabb. ha a szakmad rajta van a hianylistan akkor elotted a lehetoseg.
30. Oké, az elkövetők tették. De akkor is alkalmazzátok ezt, amikor arról beszéltek, hogy a menekültek kirabolnak, megerőszakolnak (sic) mindenkit. Tehát nem a menekültek erőszakolnak (ha erőszakolnának), hanem az elkövetők.
Másrészről megkövetem magam, azóta kiderült, hogy csak hamis magyar papírja volt az egyik észlénynek.
Ausztrália érdekes felvetés, de én azért megjegyezném, hogy ott már volt iszlamista merénylet (nem is olyan régen), Magyarországon meg a 20. században egyszer sem működött nem állami terrorszervezet. A muszlimok aránya is jóval magasabb, mint nálunk. Persze, ettől függetlenül bőven élhetőbb ország, de nem azért, mert ott mindenki fehér bőrű és kék szemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!