Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapest, Keleti pu.2015....

Budapest, Keleti pu.2015. 08.23 (kép), a bevándorlás alig fél éve tart.10 év múlva, mikor aktuális lesz hol alapítsak családot, ha nem ilyen életérre vágyok?

Figyelt kérdés

Az amatőr fotós az egyetemi csoporttársam.

[link]

Tudtok mondani, egy olyan Magyarországgal ekvivalensen fejlett (vagy fejlettebb) országot, ahol nincs bevándorlás és ilyen 10 év múlva is tiszta marad és szép? Folyékonyan beszélek angolul, németül középhaladó szinten. Mérnöknek tanulok.

Értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2015. aug. 23. 21:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Aki Izraelt írta annak azt kell mondjam hogy ott is vannak bevándorlok plussz egy másfél millás arab lakosság.

Telaviv parkjai te vannak erietraiakkal meg szomáliakkal.

Voltak is balhek mert megöltek egy nőt aztán megerőszakoltak(a sorrendet jól írtam)

plussz az orszagnak hitelt kellett felvennie az illegalis miatt.

2015. aug. 24. 07:37
 22/32 anonim ***** válasza:
Gyerek:D Elárulok egy titkot: bármelyik német, vagy angol nyelvet beszélő államban jóval több a szerinted problémásnak tartott muszlim lakosság, mint nálunk. Valamelyik szerencsétlen jött Oroszországgal, megsúgom, ott is 10% feletti a muszlimok aránya.
2015. aug. 24. 09:59
 23/32 anonim ***** válasza:
70%
Na, megjött a vidéki jobber, aki külföldit még csak a tvben látott, de arról is gyorsan elkapcsolt, úgy megijedt. Budapesten már évtizedek óta él egy viszonylag nagy török, szír, illetve egyéb muszlimokból álló közösség, soha semmilyen probléma nem volt velük. A menekültekkel sem volt még semmi. Magyarok már támadtak meg és raboltak ki menekülteket, fordítva még nem.
2015. aug. 26. 10:36
 24/32 anonim ***** válasza:
hát nagyon cukker vagy előző, de napi 1000 vándor mindenképp nagyon problematikus
2015. aug. 26. 10:41
 25/32 anonim ***** válasza:
65%
56%, pont olyan gyűlölettől fröcsögő idióta vagy, mint a dzsihádisták, szerintem állj be közéjük, megtalálnád ott a helyed.
2015. aug. 28. 18:08
 26/32 anonim ***** válasza:

"Soha semmilyen probléma". Orczy térnél, jártál már? Magdolna-negyed, ismerősen cseng? A Belvárosból, vagy a Rózsadombról könnyű irogatni. Szerencsés az az ember aki buborékban nőtt fel.

Amúgy én is városi vagyok. Bár tudom, hogy nektek pestieknek mindenki vidéki jobber paraszt aki nem a Budapesti panelházakban lakik.

2015. aug. 29. 14:49
 27/32 anonim ***** válasza:
71%
Világosíts fel, milyen gaztettek köthetőek az Orczy-térnél az arabokhoz, én nem látok el odáig a Rózsadombról, a komornyik meg épp a ház másik végében van és nem tudja idehozni az ipadem.
2015. aug. 29. 15:29
 28/32 anonim ***** válasza:
65%

Nyilván valami olyat csináltak, amit becsületes magyar bűnözők nem követnének el.

:p

2015. aug. 29. 15:46
 29/32 anonim ***** válasza:
48%

Nem hát, az igazzi magyar erkölcsös becsületes hazafiak mindössze 4-szer támadtak rá menekültekre (köztük nőkre és gyerekekre) felfegyverkezve. A 71 menekült megfullasztásában mondjuk csak 1/3-ad részben járultunk hozzá.

Ezzel szembe állíthatjuk a 0, azaz 0 olyan esetet, amiben menekültek követtek el magyarok sérelmére köztörvényes bűncselekményeket.

2015. aug. 29. 16:42
 30/32 anonim ***** válasza:

"csak 1/3-ad részben járultunk hozzá. "

ezt kikérem magamnak minden rendes honfitársam nevében!!!!! Ez egy hihetetlen bűntény - az elkövetők tették, nem járultunk hozzá! Hatalmas összeget kért tőlük ezért - annak a töredékérét megvehette volna a vonatjegyet minden áldozat.

Szanyi, a részeg röfögte, ez Orbán bűne. Örülünk, hogy van egy ilyen bányászbéka alatti szellemi szinten mozgó politikus - mert legalább nem jön vissza az országot kiárusító banda.

De mi - dicső gyakorizók- azért ne süllyedjünk már egy szint alá.

2015. aug. 29. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!