Bevándorlás: már egyre hangosabban süvítenek az előszelek, és 1-2 éven belül kitör egy "vihar", szerintem. Vagy végződhet csendesen?
Gyorsuló tempóban súlyosbodnak a problémák, az országok közti ellentétek kiéleződnek... Rálépett a világ egy útra, amiről nem lehet letérni, végig fogunk rajta menni, és ami az út végén vár... Nem tudom miben fog ez a probléma kulminálni, de szerintem senki nem teszi zsebre. :(
Vagy ti nem látjátok ilyen sötéten a problémát? Mert én nagyon. Naponta jönnek ki a cikkek hogy az egyes országokban mik zajlanak és sajnos rohamosan komolyodnak a problémák. Nem tudom hogy hogyan fordulhatna, fordíthatna bármi az események alakulásán.
ugyan... még télen
most még megy a szolidáriskodás ráérő emberek részéről, teszi alájuk a lovat az ellenzék, de ők is megunják egyszer, aztán mi lesz?
mennynek csövilakra és spóroljanak össze egy albira? mert afrikába meg ázsiába nem fognak visszamenni
"mert afrikába meg ázsiába nem fognak visszamenni"
önszántukból tuti nem mennek. Vinni kell majd őket ha toloncolásra kerül a sor.
Minden nemzedék sötétnek látja a maga korát. Pedig 1992-ben ugyanennyi menekült árasztotta el az akkor még kisebb EU-t, és nagyságrendekkel több menekült volt Magyarországon is.
Lett vihar 1-2 éven belül? Nem. Most lehet? Lehet, de lehet hogy nem. Lehet aggódni, de a nemzetközi nagypolitikába nincs beleszólásunk, max. hogy kire szavazol a választásokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!