Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kőbánya-Kispest-Cegléd vonalon...

Kőbánya-Kispest-Cegléd vonalon mennyi a menekült a vonatokon illetve állomásokon?

Figyelt kérdés

Van olyan járat (mindegy, hogy IC, gyors, vagy személy) amelyiken kevés van vagy egyáltalán nincs ezekből?

Bevallom, félek tőlük lányként, és egyedül utazom.

2015. aug. 20. 05:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom komolyan venni a válaszod...

Na de még egy kérdés, Kecskemét-Cegléd vonalon, autóbusszal? Kecskeméti pályaudvarokon is vannak?

2015. aug. 20. 05:31
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell félni egyedül vonatozom van a pályaudvarokon de szerintem kedvesek, nem kell félned tőlük. Amúgy nagyon kevés van a ceglédi vonalon.

14/F

2015. aug. 20. 07:18
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Ne ijeszgesd ez egy troll... Ha a hugod a szerb határon egy sikátorban a testét árultad max akkor erőszakolták meg... Ezek is emberek nem merik ezeket megcsinálni, sok bevándorló ismerősöm van. Jóval kedvesebbek mint a legtöbb magyar.
2015. aug. 20. 07:21
 4/11 anonim ***** válasza:
*Hogy ne legyen félreértés: a válaszoló a troll :D
2015. aug. 20. 07:30
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Én meg az olyan buta emberektől félek mint te szóval inkább tíz afgán menekülttel mint egy ilyen hülye magyar libával találkozzak.
2015. aug. 20. 07:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os!

Kikérem magamnak ezt az általánosítást, ami rád jellemző! Senki nem jobb a másiknál, a németek meg jobb ha nem beszélnek arról, hogy ki tartotta többnek magánál más embereknél (2. világháború).

Persze tény, hogy a magyarok között is vannak olyanok, amiket te leírtál, de a többség nem ilyen. Meg lehet nézni, hogy a nemzeti konzultációs uszítást is az embereknek még a 20 %-a se küldte vissza.

De ha nem érzed magad magyarnak, minek kommentelgetsz egy magyar weblapon?

Hogy a kérdésre is válaszoljak, a MÁV általában külön kocsit küld a menekültekért, nem fogsz velük találkozni a vonaton, maximum az állomáson.

2015. aug. 20. 08:49
 7/11 anonim ***** válasza:
6: Az hogy fél egy rakás afgántól, nem tudom miért jelenti azt, hogy magát többre tartja.
2015. aug. 20. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:
#6 Te meg gyűlölködsz. Az jobb?
2015. aug. 20. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Cegléden már le sem szállhatnak a külön kocsiból ami nekik van, egész Debrecenig. A kocsikba adják fel a vizet meg a kaját a segítők itt. (Ceglédi vagyok)
2015. aug. 20. 11:21
 10/11 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, egyelőre.

A válaszom nagy részét egy előttem válaszolónak írtam, ezért is kezdem az ő megszólításával, ekkor még ő volt a 6. válaszoló. Azóta az ő magyarokat gyalázó hozzászólását törölték, én neki címeztem azokat a mondataimat, NEM A KÉRDEZŐNEK.

A kérdezőnek csak a válaszom legvégét szántam, minden gyűlölködés nélkül.

2015. aug. 20. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!