Kőbánya-Kispest-Cegléd vonalon mennyi a menekült a vonatokon illetve állomásokon?
Van olyan járat (mindegy, hogy IC, gyors, vagy személy) amelyiken kevés van vagy egyáltalán nincs ezekből?
Bevallom, félek tőlük lányként, és egyedül utazom.
Nem tudom komolyan venni a válaszod...
Na de még egy kérdés, Kecskemét-Cegléd vonalon, autóbusszal? Kecskeméti pályaudvarokon is vannak?
Nem kell félni egyedül vonatozom van a pályaudvarokon de szerintem kedvesek, nem kell félned tőlük. Amúgy nagyon kevés van a ceglédi vonalon.
14/F
Kedves 6-os!
Kikérem magamnak ezt az általánosítást, ami rád jellemző! Senki nem jobb a másiknál, a németek meg jobb ha nem beszélnek arról, hogy ki tartotta többnek magánál más embereknél (2. világháború).
Persze tény, hogy a magyarok között is vannak olyanok, amiket te leírtál, de a többség nem ilyen. Meg lehet nézni, hogy a nemzeti konzultációs uszítást is az embereknek még a 20 %-a se küldte vissza.
De ha nem érzed magad magyarnak, minek kommentelgetsz egy magyar weblapon?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a MÁV általában külön kocsit küld a menekültekért, nem fogsz velük találkozni a vonaton, maximum az állomáson.
6-os vagyok, egyelőre.
A válaszom nagy részét egy előttem válaszolónak írtam, ezért is kezdem az ő megszólításával, ekkor még ő volt a 6. válaszoló. Azóta az ő magyarokat gyalázó hozzászólását törölték, én neki címeztem azokat a mondataimat, NEM A KÉRDEZŐNEK.
A kérdezőnek csak a válaszom legvégét szántam, minden gyűlölködés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!