A cigányok tényleg rettegnek a menekültektől?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen lehet erről hallani.... csak itt, a gyk.hu-n már vagy öt ember megkérdezte. Debrecenben a menekülttábor környékén többször már nekik is mentek, persze csopportosan, ahogy szoktak, hiszen "egy cigány nem cigány".... Mi lehet az oka a romák félelmének a menekültek vonatkozásában? Tartanak netán attól, hogy a még náluk is embertelenebb, dehumanizáltabb, kulturálatlanabb figurákkal találkozzanak? Valójában pont nekik nem nagyon lenne vesztenivalójuk, ellenben a jómódú, tehetős "fehérekkel". Tényleg nem értem, segítsetek megérteni....2015. aug. 17. 20:15
1/13 A kérdező kommentje:
2015. aug. 17. 20:17
2/13 electroman75 válasza:
Lehet hogy féltik a koncot? Tudod neked is kevesebb jut a tortából ha hat szelet helyett 12-be vágják. Viszont kíváncsi lennék egy ilyen csetepaté végeredményére, nem hinném hogy 1-2 háborút megjárt menekült megijedni pár rétinégertől.
3/13 anonim válasza:
A kispolgári cigányt nem is érdeklik ők.. A cigány alvilágot viszont annál inkább, jó pénzért viszik őket a határhoz stb.
4/13 anonim válasza:
A cigányok félnek az araboktól. Legalábbis személyes tapasztalatom, hogy egy cigány-arab családi konfliktusban a cigányok igen erősen meghátráltak és szabályosan elmenekültek otthonról, annyira féltek az arabok bosszújától.
5/13 anonim válasza:
A cigányok félnek a muszlimoktól.
6/13 anonim válasza:
Gratulálok, hogy még fel is hívtad a figyelmet arra, hogy ezt a kérdést ma egyszer már kiírták -.-
Akkor ők most maguktól félnek :O?
7/13 A kérdező kommentje:
"# 6/6 Időpont ma 20:38"
Miért ne tettem volna? Nem pont ugyanazt kérdeztem, ergo nem sértettem meg a szabályzatot. Ráadásul tényleg érdekel a dolog, és szerintem kulturáltan adtam elő.
2015. aug. 17. 20:45
8/13 anonim válasza:
Az okát azt én sem tudom, csak meg tudom erősíteni a tényt, hogy igen, rettegnek..
9/13 anonim válasza:
Már hogyne félnének?
Mégis mi lesz velük ha a menekültek kapják majd a segélyt helyettük?
:)
10/13 anonim válasza:
persze hogy félnek
az arabok nem rettegnek hogy csúnyán néznek rájuk és lerasszistázzák őket hanem forog a kés a cigány meg a sárba holtan
mi meg nem merünk feljelentést tenni ha kirabol a kissebség mert bedobják az ütőkártyát "jáj ázé mondjá me cigány vágyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!