A cigányok tényleg rettegnek a menekültektől?
Még is milyen válasz vársz a kérdésedre? :igen az összes cigány fél ,nem egyikőjük sem fél mert a vége ugyanaz általánosítás.
Szerintem nem kapunk kellő információt,nem megfelelően kezeli az állam ez a lényeg,mi törjük a fejünket,hogy lehetne megoldani és mégis miért van ez még egyszer írom ,mert az állam nem végzi a dolgát!
"Szerintem nem kapunk kellő információt,nem megfelelően kezeli az állam ez a lényeg,mi törjük a fejünket,hogy lehetne megoldani és mégis miért van ez még egyszer írom ,mert az állam nem végzi a dolgát!"
Indokold már, miért is nem végzi az állam a dolgát? Szigorúbb szabályozást hoztak, harmadik országbelit sokkal könnyebb kiutasítani a júliusi tv.módosítás után, mint eddig, ezen kívül 22 mrd forintot lecsippantottak a költségvetésből több idegenrendész, szerb kerítés, valamint több őrzött szállás vonatkozásában.
Tehát akkor: miért is nem végzi az állam a feladatát?
Kedves Kérdező!
Az utolsó hozzászólásodra reagálva:
Akkor lehetne normálisan védekezni a menekültáradattól, ha hadsereget vezényelnének ki a határhoz, nem így:
És szerintem a videó alapján nem, nem végzi jól az állam a feladatát. De ha szerinted igen, akkor is gondolj majd erre, amikor megemelik a te adódat is, hogy menekülteket lássanak el belőle, úgy, hogy te a családodat is alig bírod fenntartani a gyér fizetés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!